36éves vagyok, de 20nak néznek, így aztán tiszteletlenek az emberek velem. Mit tehetek ez ellen?
:))) Én örülnék a helyedben. Attól mert fiatalnak nézel ki, attól még nem tudnak átverni a boltosok.
A buszon meg miért is kéne átadni a helyet egy 36 éves nőnek?
A tisztelet nem a korral jár :)
Nem azt akarom, hogy átadják az ülőhelyet, hanem azt, ha ülök, ne nézzenek, hogy miért ülök.
Néha belemegyek a játékba és a nálam 5évvel idősebbnek csókolomot köszönök. :)) Mert uncsi már magyarázkodni..
Én 38 éves vagyok,és élvezem,hogy fiatalabbnak gondolnak..
Egyébként a tiszteletlenséget nem azért kapod,mert fiatalnak látszol..A férfiak sem azért idétlenek mert te "fiatal lányka" vagy..Egy 15 évessel is lehet tisztelet tudóan bánni,és a férfiak is tudnak egy 18 évessel normálisan beszélni..Én több olyan fiatal lányt ismerek akik a korukhoz képest nagyon okosak,és elég óvatosak ahhoz,hogy becsapják őket..Voltam tanúja annak is amikor egy 19 éves lány kiállt magáért amikor át akarták vágni a boltban..(és neki volt igaza)
Amiket leírtál "hátrányokat" nem azért van mert te fiatalabbnak látszol mint amennyi vagy...
de amúgy ha szabad kérdeznem,hogy nézel ki 20-nak ennyi évesen , mit teszel érte??:)
mondjuk még csak 18 vagyok és engem általában 14-16-nak néznek. néha engem is zavar, igazából ha csinosabban öltözködök akkor sem nézek ki 18-nak:S
szerintem is inkább élvezd ki:) örülj neki!
Hát szar ügy ha valaki 20-nak néz ki, de lelkileg 36.
Más nő tuti szívesen cserélne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!