Hova tűntek a ronda, de tehetséges emberek?
Tegyük fel, hogy ronda a pofám, mint a bűn - egyesek szerint, nekem nincs bajom magammal -, ráadásul közel citromsárga-fekete szemeim vannak (mint 1 macskának), így van egy félelmetes/démoninak tartott nézésem.
Mostanában jól eltakarom magam, hogy ne érjenek atrocitások. Mondták már az arcomba, hogyha elcsapna a vonat, az is felérne nekem egy plasztikai műtéttel.
Így lemondtam mindenféle család/barátnő lehetőségéről. De ha már nem casual idióta valaki, magyarán nem illeszkedik az MTV-generáció elvárásaihoz, azt ki kell utálni? Nem értem én ezt, ja és nem kell a "szokásos" vállald magad azért is bullshit. :)
Van egy mondás az üzleti életben. "nem csak jónak kell lenni, annak is kell látszani"
Ezt arra szoktam használni, hogy van egy termék (itt a termék lehet valakinek a tehetsége) nem kap piacot a gagyival szemben, mert rossz a "csomagolás". Erre az egyetlen legális módszer a marketing. Vagy elpusztítani a konkurenciát:), de ez nyilvánvalóan nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!