Hogy hihetik el az emberek azt ami az ezo/ astro tv-megy?!
Figyelt kérdés
Már láttam pár adást belőle és nemtudom felfogni hogy lehet ennyire ''megetetni'' az embereket. Nemmondom ha csak itt-ott hivna pár ember, de nagyon sokan telefonának be nap mint nap. Komolyan azt hiszik hogyha bemondják hogy hány évesek es mi a nevük akkor azok a majmok segitenek? Egyszerűen nemtudom hogy sirjak-e vagy nevessek hogy ekkora barmot lehet csinálni tömegekből.2011. okt. 27. 14:41
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de mikor hallottam egy nőt panaszkodni, hogy őt, hogy átverték, és mennyi pénzt kihúztak a zsebéből, nem tudtam sajnálni. Aki ilyen buta az megérdemli, hogy átverjék! Ugyanígy voltam a jósnős sztorival, ahol milliókat csalt ki a jósnő rontáslevétel címén! Aki erre fizet, az utána ne sírjon, hogy becsapták! De tényleg döbbenetes, hogy vannak (és nem is kevesen!), akik ezt benyalják!
2/4 anonim válasza:
Mert mindannyian reménykednek valami útmutatásban, van, akinek ezt könnyebb telefonon keresztül, mint pl. egy barátot megkérdezni. Meg azért elég meggyőző, amit csinálnak (ha nem józan, szkeptikus szemmel nézed).
4/4 A kérdező kommentje:
Meggyozo?? Sztem nagyon nagy joindulattal sem lehet ezt meggyoznek nevezni. Kuldom a pénzenergiát és hasonlo marhaságok... Koszi a válaszokat
2011. okt. 27. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!