36éves vagyok, de 20nak néznek, így aztán tiszteletlenek az emberek velem. Mit tehetek ez ellen?
azt mondják, örülj neki,
amikor a Szigeten nem tudtam cigarettát venni 26éves fejjel, nem annyira örültem, meg a közértben sem, de második esetben volt nálam személyi, és odajöttek a közértes nénik arcot cucmálni, hogy jaj nézd már, azt hittem tizenhat éves :D :P
de velem is sokszor "tiszteletlenek", vagy letegeznek akkor én is visszategezek.
(mondjuk bankban stb én nem szeretem magázni a húszéves alkalmazottat az olyan.. furcsa. meg hogy magáznak)
Az nekem is nagy problémám, hogy állandóan letegeznek. Azért 36évesen már nem esik jól. Főleg amikor egy eladó: - Szasz! Mit szeretnél? -na az ilyentől kibukok.
Nálam is gyakran előfordul, hogy tizenéves fiúk szemezni akarnak. Mosolygok magamban és azt mondom: -Ha tudnád, hogy akár az anyukád lehetnék! :)
Egyébként nem teszek érte semmit. Ez genetika. Apum is 20évvel fiatalabbnak néz ki, mint amennyi. Szóval ketten jó páros vagyunk! :)
"...Az nekem is nagy problémám, hogy állandóan letegeznek. Azért 36évesen már nem esik jól. Főleg amikor egy eladó: - Szasz! Mit szeretnél? -na az ilyentől kibukok. ..."
Hát én 35 éves vagyok, de ezt a ragaszkodást a magázáshoz sose értettem.
Felőlem bárki letegezhet ha tisztel és ne magázzon ha közben amúgy tiszteletlen.
Amúgy én is fiatalabbnak látszom a koromnál, ezért növesztettem szakállt anno, de persze ez nőnek nem járható út. :)
15:14
Nem gondoltam, hogy mindenkivel ilyenek az emberek. De miért? Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de tényleg! A 14évesnek is!
És igen, az a tapasztalatom, hogy ha minőségi ruhában járok, vagy valaki meglátja a jó minőségű, vastag pénztárcám, rögtön bájosan viselkedik. Szinte röhögök magamban ilyenkor, de inkább kínomban.
Előttem szóló:
Egy férfi mindig örül, ha letegezik, főleg, ha nő az illető.
Én nem szeretem. Ennyi. Nem vagyok mindenkinek a haverja, sajnálom. Mint írtam, én kivétel nélkül mindenkinek megadom a tiszteletet.
Szerintem a tisztelet nem a magázáson múlik :)
Nyugaton a "hello", pl. teljesen általános köszönés mindenkinek. Nyilván 50 felett nem hellózok én sem, de pl. nem tiszteletlen,mint a "szasz", azon 20 évesen is kiakadnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!