Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Amerre szoktam menni iskolába, gyakran megy el mellettem egy 10 fős csoport ami romákból áll. Volt, hogy már lökdöstek és elmentek. Félek, hogy egyszer elém állnak, hogy adjam nekik az értékeimet, vagy megtámadnak a buszon. Könnyű préda vagyok, mert nálam mindig van diákigazolvány, pénz, lakáskulcs, telefon, így bejuthatnak a lakásba is, mert a diákomon rajta van, hogy hol lakom. Az önvédelmi sportot ne ajánljátok!
2009. dec. 6. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

más útvonal?

valakivel közösen menni?

elvitetni magad szüleiddel?

2009. dec. 6. 13:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs másik útvonal! Ez a legrövidebb mert ez egész végig egyenes. Az út hossza kb. 1,5km
2009. dec. 6. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudsz tenni semmit konkrétan, csak futni max.

Furcsa, hogy megint kussolnak a liberális kommentelők. pedig kíváncsi lennék ők mit javasolnának.

2009. dec. 6. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

az, hogy ez a legrövidebb, még nem azt jelenti, hogy nincs más

de ha neked nem ér meg ennyit, hogy a cigányok ne verjenek össze...

2009. dec. 6. 14:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez az egy út az amit ismerek.
2009. dec. 6. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor marad a másik 2 lehetőség
2009. dec. 6. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni olyan kis elemes szirénát aminek egy kioldó madzagja van. Bele teszel minden értéket a táskádba, a sziréna kioldóját a csuklódra a szirénát a táskába, ha erősen megrántják elkezd üvölteni ezzel felhívja a figyelmet a támadásra. Általában ettől a dakoták szét spriccelnek, mert nem akarnak feltűnést.

A zsebedbe meg teszel egy bors vagy paprika spray-t és belefújsz a pofájukba.

Vagy tényleg egy másik útvonalat kell keresni még ha eleinte ismeretlen is.

2009. dec. 6. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez 'ciki' módszer de tuti biztos: pénzt, lakáskulcsot zokniba, azt azé biztos nem húzzák le rólad.

diákigazolványodat nem hinném hogy elvinnék, se kulcs a lakáshoz, se nem érték ez így önmagába.

Iskolába táskában mész valszeg, nah a telefont pedig iskola után/előtt ne zsebedben hord, hanem a táskádnak egyik rejtett zugába(enyémen legalábbis van, ha a tiéden nincs, varrass egyet anyáddal vagy vegyél ilyen táskát).

Ha ez sem jó, tényleg csak annyit tehetsz hogy keresel egy kicsit hosszabb, de biztonságosabb utat, mivel gondolom az meg végképp esélytelen hogy lespanolj közülük az egyikkel aki megvédene ha rosszban sántikálnak:)

2009. dec. 6. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia én voltam már ilyen helyzetekben. Fiú vagy vagy lány? Kor? Fizikum? Először is a fejben kell rendbe tenni a dolgokat - a liberalizmust és minden ilyesmit el kell felejteni. Tudatosítsd magadban, hogy jobb vagy náluk, és ők csak paraziták semmi több!

Ezután ha van rá lehetőség valakinek beszélned kell a dologról. Ha majd ilyen helyzetbe kerülsz a telefon mindíg legyen a kezedben, hogy pl hívd a rendőrséget. Amikor belédkötnek légy határozott és mondd hangosan, hogy azonnal hívod a rendőrséget.

Én sokszor mentem úgy az utcán, hogy a kezeim a kabátzsebben voltak és az egyikben bicska a másikban a telefon volt.

2009. dec. 6. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
én is félek tőlük úgy alapjáraton, akárhová megyek...én a pénzemet és a kulcsomat a zoknimba szoktam rakni, ahogy egy előző válazsoló is javasolta, valamint hordok magammal egy nagyon régi tönkrement telefont, amit csak a zsebembe rakok, az igazit meg eldugom, így azt találják meg, és azt hiszik, h az a telóm és azt viszik el...
2009. dec. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!