Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 17 évesen nincsenek barátaim....

17 évesen nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csak ilyen haverok akikkel dumálok suliban stb. de ennyi. Szombat este itthon ülök. Már annyira szomorú vagyok... :(

17F

2009. nov. 28. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
próbálj ki egy új közösséget is. Kezdj el sportolni, vagy zenélni, vagy bármi hobbiba belekezdhetsz ahol új embereket ismersz meg, és közülük hátha szerzel barátokat:)
2009. nov. 29. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Kifejthetnéd bővebben, miért nincsenek barátaid.

Nehezen oldódsz társaságban, nem mersz emberek közé menni, nincsenek olyan emberek akiket kedvelsz, vagy csak bunkókkal van tele a környezeted? De ahogy leírtad, haverjaid vannak, szóval annyira nem lehet gáz a helyzet. Nem tudom fiúknál hogyan működik a barátság, de hogy egy barátság kialakuljon ahhoz szerintem közös élmények kellenek, aztán minél több időt töltenek együtt az emberek, jobban megnyílnak egymásnak. Egy másik tippem, hogy ne várd hogy téged hívjanak, te is szervezhetsz valami összeröffenés félét egy szórakozóhelyre! Hívhatod azokat akiket jó fejnek tartasz, ezeket a haverokat, vagy akár olyan embereket, akiket annyira még nem ismersz, de szimpatikusak. Lehet sokan ugyanígy otthon keseregnek szombat esténként. Szerintem sokan meg is lepődnének, ha váratlanul elhívnád őket, és jól esne nekik. Tenni kell ,tenni kell, beszélgetni, hülyülni és ne csak felszínes témákról beszélni, hanem komolyabb dolgokról is!

2009. dec. 2. 00:37
 13/13 anonim válasza:
Álj be a seregbe na ott lesznek barátaid akikre bármikor számíthatsz
2010. jan. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!