17 évesen nincsenek barátaim. Mit tegyek?
Csak ilyen haverok akikkel dumálok suliban stb. de ennyi. Szombat este itthon ülök. Már annyira szomorú vagyok... :(
17F
Az a fő, hogy ne törődj bele a dologba. Biztos, hogy van a környezetedben egy csomó fiatal akik hasonló helyzetben vannak, de nem is tudsz róla. Légy kezdeményező, kérdezd meg azoktól az osztálytársaidtól akikkel szoktál beszélgetni, hogy nincs-e kedvük elmenni moziba, billiárdozni, bowlingozni, bulizni, csajozni, vagy egyszerűen csak nincs-e kedvük átmenni hozzád délután pl kártyázni, vagy számítógépezni, vagy tanulni :P Kizártnak tartom, hogy nemet mondanának. Sajnos sok fiatal nem mer barátságot kezdeményezni, de örömmel veszik, ha más kezdeményez.
Nagyon drukkolok neked (L/22)
Beiratkozhatsz különböző tanfolyamokra, clubokba, egyesületekbe, ahol olyan emberekkel fogsz találkozni, akiknek hasonló az érdeklődési köre a tieddel - ez már egy jó kiinduló pont a barátságok kialakulásához. (pl. nyelvtanfolyam, íjászat, természetvédelem, moziklub, repülőgép modellezés, egyéb sportok, tánc, művészetek stb.)
A [link] weboldalon pedig ország majd város majd érdeklődési kör szerint lehet feliratkozni különböző csoportokba akik rendszeresen találkoznak. (internationals, technika iránt, nyelvek iránt stb. érdeklődők). Nézz körül, biztos találsz valami érdekeset!
én is 17 vagyok de én megválogatom erősen a baráti körömet, pl egy igazi barátom van, és ő se magyar(holland), igaz hét éve lakik magyarországon, és tőle még tanulni is lehet, és nemcsak azt, hogy hogyan idd le magad egy buliban(amúgyaztis:D)
inkább ne legyen barátod, minthogy kihasználjanak meg te legyél a társaság gyökere...
Ha már itt is van 3 magányos, miért nem veszitek fel a kapcsolatot, és mentek le valahova, biliárdozni, dartsozni, sörözgetni?
Sportolni kell, vagy valami hobbynak élni, és magától jön a társaság, akikkel lehet mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!