Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Adtok/Adnátok hajléktalannak...

Adtok/Adnátok hajléktalannak pénzt? Miért?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mivel hazánkban összeomlott az ipar, a mezőgazdaság, nem mindenki tudta átvészelni. A munkanélküliség hatalmas és az adósságok felhalmozódása katasztrófális következményekkel járhat. Az alkoholizmus nem veled születik, kezdetben csak mindenki tejet piál. Kialakul, a nyomor hatására. Ne gondold, hogy ha neked van munkád, akkor minden rendben, mert elvesztheted és a bajból nem könnyű kimászni.

Mondjak néhány receptet, hogyan válhatsz csövessé?

1, Szorgalmasan dolgozol, éjt nappallá téve, haza alig jársz és otthon mindig fáradt, mogorva vagy, így hát nem csoda, ha az asszony barátságosabb pacákot keres magának. Válóper, gyerektartás és már le is csúsztál és még csodálkozni sincs időd.

2, Kissé megöregedsz és ha elveszted a munkád, ami nem nehéz manapság, megtapasztalhatod, hogy a kutyának sem kellesz. Minden helyre van nálad fiatalabb jelentkező és a családod, akiket egész életedben Te támogattál, elfordul tőled. Ez már Lear királlyal is megesett, esetleg Te magad nem akarsz más nyakán lógni.

3, Az a tevékenység, amihez értesz, egyszer csak nem kell senkinek és váltani nem könnyű, pénz is kell hozzá, idő, lehetőség.

Aztán ha elkezdődnek a bajok, akkor fokozatosan olyan mélyre csúszhatsz, ahonnan nincs visszaút, csak ha segít valaki. Kis segítség is segítség, sokszor az életet jelentheti.

2013. aug. 29. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem egy mai kérdés, de hátha olvassa még valaki rajtam kívül... :)

Ha éppen van, szoktam adni. Lehet borra költi, de az is lehet, hogy éppen abból a százasból veszi meg magának a napi zsömlét. Onnantól hogy neki adtam, nem az én dolgom hogy hova megy az a kis összeg.

Magamból kiindulva (álltunk már a férjemmel az éhenhalás szélén, mégsem vitt rá a lélek hogy kéregessünk), aki ideáig vetemedik, annak bizony szüksége van rá akkor is, ha hülyeségre költi. Bízom benne hogy ha egyszer én is így járok, a sors figyelembe veszi az előzményeket :)

2015. ápr. 16. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!