Adnátok pénzt neki?
Figyelt kérdés
Tegnap este hazafelé mentünk, amikor odajött hozzánk egy férfi, hogy segítsünk neki, mert az utcán él, kisgyereke van, 8 hónapja nincs munkája. Munkát is ajánlhatunk. A pasi ruházata tiszta volt, és divatos, a haja frissen nyírt és nem tűnt éhezőnek. Szóval tuti nem az utcán él szó szerint. Értelmesnek tűnt és nem volt alkoholista kinézete.2013. ápr. 1. 17:57
1/3 anonim válasza:
Sajnos a sok ilyen esetben gyűjtött tapasztalatom alapján már senkinek nemadok, hiába tehetném.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt hasonló esetem. Szintén jól öltözött, intelligens pasi, mondta, hogy 4 gyerek vár otthon, építőiparban melózik, nem fizették ki. Kérdeztem, hogy mit szeretne venni a pénzen. Elmondta. Megvettem. Nagyon hálás volt érte, alig győzte köszönni. Mondtam neki, hogy pénzt elvből nem adok, mert sosem lehet tudni. Kapott kenyeret, vajat, egy kis felvágottat, mosóport, szappant, és a gyerekeknek vettem bónuszba csokit is, az nem volt felsorolva. Viszont öröm volt látni a tekintetét az embernek. Nagyon sajnáltam. :(
3/3 anonim válasza:
Idegennek, akiről nem tudom, hogy igazat mond-e, soha nem adok pénzt. Rendszeresen szoktam adakozni, de mindig úgymond "leinformálható" helyre, hogy tudjam, hogy minden forint valóban olyan emberekhez kerül, akiknek nagy szükségük van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!