Családi napközivel szemben milyen elvárásaitok lennének? Miért adnátok pénzt?
Bölcsiválasztás előtt állunk. A közelben van egy családi napközi is.Érdekelne,hogy szerintetek melyek azok a szempontok,amit elvárnátok egy családi napközitől....ha már fizettek érte :)
(most azt ne firtassuk,hogy jut-e rá,vagy nem ...szárnyaljon a fantáziátok :)
Vannak nekem is elvárásaim,de kíváncsi vagyok,hogy más is hasonlóan gondolja-e. A végén majd én is leírom :) Köszönöm!
Az időbeosztásuk elsősorban,ha kell este 7-ig legyenek ott,és reggeltől,pl.6-7 órától is lehessen vinni a gyereket.
Kis létszámba,maximálisan a gyerek ígényei szerint foglalkozzanak velük.De ami a legfontosabb,szeretetben legyenek.A foglalkozások a gyerek érdeklődéseire legyenek kialakítva.
Ennyi jutott eszembe,még csak 17 hónapos a kislányom,csak most kezdek el gondolkodni azon,hogy lassan vissza kell menni dolgozni is.
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat.
Szerintem fontos a családias lékkör, inkább "kis család legyen",mint egyszerű megőrző. A kis létszám,és a viszonylag rugalmas nyitva tartás szerintem minden ilyen helyen eleve adott.
Amit a közelünkben lévő napközitől elvárnék (mert sajnos nincs így),az egy igényes környezet,igényes,fejlesztő játékokkal. A gondozónőnél jobbat el se tudnék képzelni,de szerintem a játékok a bölcsiben ezerszer jobbak.
Szerintem a családi napközinél egy változatosabb "programkínálat" is jól jön...itt akár csak olyanokra gondolok,hogy a közelben állatsimogatás stb.
...hát igen,az étkezés. Nekem a bölcsinél az ütött szíven,hogy tízórai csak gyümölcslé...tehát legyen gyümölcs tízóraira :)
Azt én se várom el,hogy mindent adjanak (pelenka,popsitörlő).
Hirtelen ennyi...igazából ha átesne a lakás egy felújításon,és beszereznének néhány játékot,felszerelést,akkor már holnap beíratnám oda. :S
...de így nem tudom,hogy mit tegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!