Miért ilyen bunkók az emberek?
Figyelt kérdés
Mostanában bejelöltem egy pár embert Facebookon, de mind visszautasított pedig ismernek. Volt olyan aki már le is törölt. Nem azért mert érdekel a Facebook, de nem értem miért ilyen bunkók mostanában az emberek.2013. aug. 25. 17:22
1/2 anonim válasza:
Az, hogy veled nem akar levelezni, csettelni, az szerinted bunkóság ?
2/2 anonim válasza:
Van, aki csak az igazán közeli ismerősöket jelöli vissza, akikkel napi, vagy legalább heti szinten kommunikál. Én is így csinálom. Nem látom értelmét annak, hogy több száz olyan ismerősöm legyen, akikkel nem is beszélek. A FB a kommunikáció hasznos eszköze lehet, de minek legyen olyan ismerőseim, akikkel nem is kommunikálok? Oké, hogy régen osztálytársak vagy szomszédok voltunk, vagy mit tudom én, ez nagyon szép és jó, de én nem gyűjtöm az ismerősöket, és ezzel még sokan mások is így vannak. Nem gondolom úgy, hogy ez bunkóság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!