Miért ilyen bunkók az emberek? A barátom csoporttársai (lányok) mindenféle dolgot mondanak rám.
Most tulajdonképpen milyen választ szeretnél?
"Jaj de bunkók, ne foglalkozz velük"
Most jobb?
legyél velük normális, köszönj nekik, ha van valami kapcsolatotok, de minek barátkoznál velük?
mit foglalkozol velük?
Figyelj, nem szerethet mindenki mindenkit.
Neked is biztos van csomó olyan ember, aki nem szimpatikus.
Ez egy ilyen dolog. Nem lehet mindenki szimpatikus mindenkinek.
Mindig lesznek olyanok, aki nem kedvelnek, és mindig lesznek olyanok, akiket Te nem kedvelsz.
Ezt el kell fogadni. Ennyi.
Ezek után tudnál velük tiszta szívből barátkozni? Én biztos nem. Szólj hozzájuk persze, de szerintem felszínes kapcsolatnál többet nincs értelme kiépíteni velük.
A barátod mit szól az egészhez?
Konkrétan tudod, melyik lányok terjesztik ezeket rólad?
Nem lehet, hogy az ismerőseid fújják fel, hogy hergeljenek téged? (pl. meghallottak egyszer valami apróságot és azt színezik ki, nagyítják fel)
Nekem is rosszul esne, de emlékeztetném magam, hogy teljesen mindegy, hogy számomra idegenek mit gondolnak rólam, mert aki ismer, az vszínű tudja, milyen vagyok. Nincs értelme ezen rágódnod, mert mindenkihez úgysem mehetsz oda bebizonyítani, milyen is vagy. Koncentrálj azokra, akik fontosak számodra, ők úgysem ülnek fel a pletykáknak.
Ezzel csak a saját primitívségüket mutatják be.
Ne alacsonyodj le a szintjükre.
Nőj fel, az élet nem mese.
Tudod mi jött le nekem ebből a dumából? Az égvilágon nincs semmi problémád, és azon nyavajogsz, hogy a barátod csoporttársai nem kedvelnek, holott téged a világon az összes ember kedvel, mert tökéletes vagy.
Tudom, tudom, ez nem így van, sőt, bunkó vagyok, de nekem-ez-jött-le. Ne légy ilyen minden lében két kanál, minek kéne barátkozni velük? Ahelyett, hogy lesz*rnád őket. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!