Rettegek mindenféle bogártól és rovartól, póktól stb. Mit tehetek ezellen?
Nyáron ablakot se vagyok hajlandó nyitni, ki se megyek. A telet szeretem, de ilyenkor tavasszal maga a pokol.
Hogy tudnám legyőzni az undoromat és a félelmemet?
Írd be excelbe, hogy
Change.Weather[w1n2011(RGB=#011123).forever.winter.20]
Mentsd el .csv kiterjesztésben, törd fel a Pentagon számítógépét, ahonnan az időjárást irányítják, és másold be az ottani w.csv fájl 2034. sora helyére. Működni fog!
1. te hülye vagy :D (de jó értelemben )
2. ht igen, tudom, hogy elsőseorban fejben dől el minden. Pont ez a gond. Volt idő, mikor rengeteg dokumentumfilmet nztem pokokrol meg bogarakról tv ben. Nah lehet pont ez rontott a helyzeten, mert azota nem tudom bebeszélni magamnak, hogy nem bánt. Éjszakánkétn félek, hogy lenyelek egyet, vagyhogy reggel az ágyamban vannak. Amint meglátok egyet rügtön hozom a porszívót vagy a lexikont és meg kell ölnöm :s
Sajnos szerintem semmit.
Nekem csak a lepkékkel és hasonló pollenes szárnyú dögökkel van bajom, de azokkal nagyon. Hiába próbáltam magam fokozatosan szoktatni hozzájuk, megismerni őket, megkedvelni őket, meg akár direkt sokkolni magam velük, nem vált be semmi. Bámulhatok akármeddig egy berámázott lepkét, azt kibírom, de a mozgó, élő állattól ugyanúgy kiborulok, még ahhoz se vagyok elég bátor, hogy újsággal lecsapjam.
Itthon kiváló megoldás a szúnyogháló.
Odakinn manőverezni szoktam (kikerülgetni őket, hogy ne legyen túl feltűnő, de ha hülyének néznek, lsz@rom).
Kocsiban nem húzom le az ablakot ha vezetek, inkább a meleg.
Máshol, főleg zárt térben egy lepkével sajnos pánikroham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!