Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen lusta paraszt...

Miért ilyen lusta paraszt bunkók az emberek?

Figyelt kérdés
Szomszédaim mind nyugdíjasok, nem mozgássérültek, nem igazán betegek, otthon vannak egész nap. Közös udvarban lakunk, összesen 6 család, mi vagyunk csak fiatalok a férjemmel és a totyogós kisfiunkkal, továbbá terhes vagyok a második gyermekünkkel. A szomszdok mindannyian tartanak kutyát (szobában, de wcre az udvarba engedik ki) vagy macskákat, és ezek a kisállatok mind mind az udvart sz+rják össze. A nénik és bácsik pedig cs*sznek eltakarítani az állataik után. Mi van hogy sötétben érünk haza, a férjem minden nap hajnalban indul dolgzni, a kisfiam pedig még nem néz a lába elé, hova lép. Rendre beletaposunk a kakákba, és ebből elegem van. Hiába szólunk, egymásra mutogatnak, fel vélik ismerni a másik állatának szarát abban amit mutatok, és nem és nem szedik fel, csak nagyon ritkán...
2011. febr. 5. 16:33
 1/5 Niggagirl ***** válasza:
Ismerős szitu. Mi zöldövezetben lakunk és pont a kaki-pisi miatt költöztünk ide a belvárosból. Nálunk nem csak idősek hanem fiatalok is laknak és majdnem mindenkinek van kutyája. Nem tudok lemenni úgy a kislányommal sétálni hogy a házunk előtti fűre rámehessen mert tele van sz@rral. Ahogy a hó elolvad előbukkan a járdán a sok kaki mert a kutyák olyan finnyásak a lakásban tartás miatt hogy féltik a lábukat a hótól. A babakocsit térdig sz@rban toltam. ÁÁÁ undorító. Volt hogy egész úton sétáláskor ügyesen lavíroztam a kocsival és nem toltam semmibe, erre betolom a kocsit nagy nyugalommal a lépcsőházba és a postaláda előtti szőnyegen pont bele egy nagy adag kutyasz@rba. Fúúú 2 órán keresztül takarítottam fertőtlenítettem. És mit tudunk tenni semmit max ha meglátom kinek a kutyája sz@rt oda rászólok ennyi. Nem érdekli őket hogy a gyerekem elkaphat valamit és megbetegedhet komolyabban is. Gusztustalanul bunkók.
2011. febr. 5. 16:48
 2/5 anonim válasza:

Na és akkor most képzeld el azokat a gazdikat, akik a járdára xaratják a kutyákat, arra nem veszik a fáradságot, hogy ha már a kutya nem bírta ki a kutyafuttatóig, legalább egy lapáttal felszednék egy zacskóba és kidobnák a legközelebbi kukába, egyszer fogászatra menet léptem bele egybe a belvárosban még évekkel ezelőtt...

Nem tudom, miért nem igényesebbek bizonyos emberek a környezetükre, de nem hiszem, hogy bárhogy is lehet rajtuk (főleg az időseken) változtatni.

2011. febr. 5. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben az a durva, hogy hogyha én sz"nék az udvarra vagy a járdára, azt ők is elképesztően felháborítónak és civilizálatlannak tartanák... akkor a kutyáét miért lehet otthagyni...?

Hát persze, a lustaság, mint mindig. Fujj, nehogy már.

:(((

2011. febr. 5. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szólj rá a szomszédaidra hogy tegyék rendbe az udvart.

Társasházról csak annyit hogy közös lónak túrós a háta.

Én max albérletben laknék társasházban és ha vmi gondom van a lakókkal akkor felmondanám az albérletet.

Nem mondom hogy add el a lakást mert az nem megy egyik napról a másikra.

2011. febr. 6. 00:11
 5/5 A kérdező kommentje:
főleg hogy most újítottuk teljesen :)
2011. febr. 6. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!