Miért ilyen bunkók az emberek?
Azt veszem észre,hogy már annyira sok a bunkó ember..
Most végeztem el a szakközép iskolát,s lám már nem vagyok annyira stresszes koránt sem,mint ezelőtt!!
Az osztályomban volt egy csomó arc,aki beszólt,én meg nem vagyok olyan,hogy hagyjam magam,s ez nekik nem tetszett..ezért az ő barátaik sem szóltak hozzám csak 4-5-en..
Az egyik barátnőmnek eladtam egy ruhát,ami nagy volt rám..el is vitte,csak épp a pénz nem akar ideérni tőle..!!!!
Írkálok neki a facebookon,hogy mikor jár erre,mert még nem fizette ki a ruhát,és látom,hogy fent van,de nem ír vissza!!! Mit tennétek? Összevszni akarok vele,de azért mégiscsak 4000 forintomba került nekem is a ruha..
18/L
a FB üzenetrendszer egy rakás fos. Lehet nem is látja, hogy írtál! Hívd fel és kérd vissza a ruhát:
"Szia xy!"
"Kellene a pénz a ruháért, holnap tudnunk találkozni valahol?"
Ne hagyd magad lerázni. Ne legyél balek.
Ha már FB, akkor írd ki, hogy "VALAKI tartozik nekem, jó volna, ha mielőbb megadná, máskülönben kénytelen leszek megnevezni az illetőt." És mikor erre -nagy sértődötten- előkerül a kis enyveskezű, akkor mondd nagy meglepve, hogy "jaaj, hát nem rád céloztam, valaki tartozik nekem egy nagyobb összeggel. de ha már beszélünk, akkor most megegyezhetünk, hogy mikor/hol adod meg te is"
Nehogy te legyél még zavarban, amiért elkéred a SAJÁT pénzedet. Legyen zavarban az, aki be akar csapni, sunyiskodik.
Tuti látja,mert csak annyit ír rá,hogy ok,viszem...
Már szégyenlem,hogy minden nap írok neki és nem képes ennyi emberségre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!