Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkók az emberek?...

Miért ilyen bunkók az emberek? Nem értem

Figyelt kérdés

Ma unoka testvéremel kint voltunk a strandon,csúszdáztunk meg hasonlók!Itt nálunk egy csuzda van da az is tiszta görbe(téhát mikor a végéhez érek nagyon hirtelen látom meg hogy van-e ott valaki vagy sem).Egyik csúszásomnál megyek jó gyorsan lefele és mire a végéhez értem hirtelen megláttam egy hapsi meg a gyermekét,nagyon nehezen tudtam elkerülni hogy rájuk ne essek, és mikor annyit mondtam neki hogy tessenek már arrébb álni,mert ez mind a hármónknak fájni fog,csak annyit tudott rá mondani hogy:"Nehogy már te mond meg hogy mit csináljak,nem te vagy a főnök" tehát kb mint egy 5 éves

köszi 15/F

2010. aug. 23. 16:36
1 2
 1/19 Prímás Lancelot ***** válasza:
86%
Üdvözöllek Magyarországon! =D
2010. aug. 23. 16:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen az emberi természet.
2010. aug. 23. 16:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki bunkó. El kell viselni...
2010. aug. 23. 16:41
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Lehet te voltál a bunkó,majdnem a nyakukba ugrasz azt még te szólsz be.
2010. aug. 23. 16:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok a bunkó ember, vagy visszaszólsz, vagy csendben maradsz, ha nem vigyáz magára, te szóltál előre, és szépen kérted.

Apropó, te 15 évesen még elférsz egy csúszdában? :-D

2010. aug. 23. 16:43
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Ez van, sok bunkó magyar.
2010. aug. 23. 16:47
 7/19 A kérdező kommentje:

először is köszi a gyors válaszokat!

negyedik:lehet hogy túlságosan felemeltem a hangom de könyörgök,miért a csúzda végénél kell csókolgatni a gyermekét?egyébként és mi lett volna ha egy 120 kilós hapsi jön lefele az biztos nem tudott volna megállni,annak is ezt mondja ha majd hárman egymás mellett fekszenek a kórházban,meg amúgy is ha őt nem érdekli ,legalább a gyerekére figyelhetne,mert azért egy ilyen baleset egy 2 évesnek nagyon tudna fájni!!

ötödik:

én is gondoltam rá hogy legközelebb egy kicsit rájukesek mert már fentről láttam hogy megint ott álnak!

de végül nem tettem,Legyen béke ha rajtam múlik!

és te nem férsz bele,egy kb,90 cm. átmérőjű csúszdába?

2010. aug. 23. 16:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy mekkora, nálunk nincsenek akkora csúszdák. :-D
2010. aug. 23. 16:56
 9/19 anonim válasza:
100%

nem csak a magyarok bunkók...

tavaj franciaországban voltunk a sulival kirándulni és ordibálva kilöködtek minket (szó szerin) az egyik templomból ahova bementünk.

szóval nem csak itt bunkók

amugy nem tudom miért kell ilyennek lenni, ha egyszer az ember jó indulatúan szól h álljanak arréb :S

2010. aug. 23. 16:59
 10/19 A kérdező kommentje:

7:jahh bocsi igazad van,én azt hittem hogy ezek mind egy méret,kivéve azt a kis 3 éveseknek való csúszdát.

8:igazad van.mi 2 éve szlovéniában jártunk hasonlóképp,de ott mondjuk a származáson is sok vita alapszik

2010. aug. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!