Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkók az emberek?...

Miért ilyen bunkók az emberek? Nem értem

Figyelt kérdés

Ma unoka testvéremel kint voltunk a strandon,csúszdáztunk meg hasonlók!Itt nálunk egy csuzda van da az is tiszta görbe(téhát mikor a végéhez érek nagyon hirtelen látom meg hogy van-e ott valaki vagy sem).Egyik csúszásomnál megyek jó gyorsan lefele és mire a végéhez értem hirtelen megláttam egy hapsi meg a gyermekét,nagyon nehezen tudtam elkerülni hogy rájuk ne essek, és mikor annyit mondtam neki hogy tessenek már arrébb álni,mert ez mind a hármónknak fájni fog,csak annyit tudott rá mondani hogy:"Nehogy már te mond meg hogy mit csináljak,nem te vagy a főnök" tehát kb mint egy 5 éves

köszi 15/F

2010. aug. 23. 16:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
mármint nem csak szlovéniában is,hanem úgy általánosságbam is.
2010. aug. 23. 17:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi a frászt keresett a csúszda alatt a hapi a gyerekkel? Szemészetre beajánlhatnéd, ha nem látta, hogy azon az emberek általában nagy sebességgel lecsúszni soktak, és nem dísznek van ott :D
2010. aug. 23. 17:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem akartam már kötekedni!Egyébként nem tudom hogy miért a csúszda alatt akarja kimutatni a gyerekének hogy szereti.
2010. aug. 23. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

Micsoda problémák...

Azért szívesen hallanám a másik fél beszámolóját is az esetről. Mert ha az kb így hangzana:

"A játszótéren voltam a gyermekemmel, végre a sok munka után kivihettem játszani, foglalkozhattam vele. Egy óvatlan pillanatban a csúszda alá futott, természetesen rohantam utána, mert láttam, hogy két nagyhangú lób@szó fiatal senkire nincs tekintettel, csúszik lefelé a csúszdán. Épp sikerült felkapnom, mire hirtelen meg is jelent az egyik t@kony a csúszda kijáratánál. Centiken múlt! És aztán még neki állt feljebb! Nem hogy bocsánatot kért, hanem egyenesen azt mondta: -Hé tata, ha nem akarod, hogy nektek rossz legyen, vidd arrébb a kölködet, megértetted?

Na erre bepipultam. Még nekik áll feljebb? Visszaszóltam, hogy lehűtsem a birkát, de ez csak pillanatnyi felindulásból történt."

Na ha kb ilyet hallanék tőle, akkor természetesen te vagy a hibás.

Csak itt úgy írod le, hogy neked kedvezzen a történet.

2010. aug. 23. 17:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Én teljesen megértem,nem írtál hülyeséget,de megmondanád nekem hogy egy körülbelül 2 éves gyerek,hogy tud a saját erejéből a csúzda elé menni,és ha netalán mégis tudna úszni,akkor is elég nagy felelőtlenség egy 2 éves gyereket a csúszda mellet hagyni maga!köszi a válaszodat!
2010. aug. 23. 17:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Jahh és még két dolog:a víz mellesleg 140 cm tehát egy 2 éves gyereknek egyedül élég húzós odamenni

És úgy gondolom hogy a magam 57 kilójával nem számítok "nagy lóba^^szó fiatalnak!

2010. aug. 23. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha fenékbe akarja rúgatni magát és a gyerekét, az ő dolga.
2010. aug. 23. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Általában a gyerekeseknek áll mindig feljebb. Főleg, ha kicsi a gyerek, tök mindegy ki a hibás, ők vétlenek mindenben.

Mi fociztunk anno az elkerített focipályán, persze egy kisgyereket behozott az anyuka, kézen fogva. Teljesen véletlen lett eltalálva a gyerek, hisz játék közben nem azt nézi az ember, hogy van-e ott kisgyerek a focipályán. Mi voltunk a hibásak, abszolút... Megértem, ha félti a gyerekét, de akkor ő is tegyen azért, hogy ne legyen véletlen baleset sem...

2010. aug. 23. 19:09
 19/19 A kérdező kommentje:

így van!

köszönöm válaszod!

2010. aug. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!