Mindenkit meg lehet érteni, még a legelvetemültebb sorozatgyilkost is. A válasz egyszerű. Rossz családi háttér, hasonló gondolkodású kortársak, elcs.szett genetika és még sorolhatnám. A lényeg ebből az egészből az, hogy egyik ember a másiktól leginkább (a genetikán kívül) abban különbözik, hogy hol élt, kiket ismert, és mit csinált eddigi életében. A bunkókkal is megértőnek kell lenni, mert nem téged, hanem magukat utálják. Vedd őket fél vállról. 18/F
2011. máj. 24. 15:34
2/20 A kérdező kommentje:
Szólt már be nekem többször is, olyan pár hónappal ezelőtt, ő kezdte, de én egyszer visszaszóltam neki, erre ki volt akadva. Azzal fenyegetőzött hogy megver... Pff szánalom... -.-"
3/20 A kérdező kommentje:
Annyit tudok róla hogy a családjában meghalt valakije,d e akkor sem mással kell bunkózni
Na látod erről van itt szó! Amíg testi erőszakot nem alkalmaz, addig nem szabad táplálnod. Tudom, hogy nagyon nehéz megállni, hogy ne szólj vissza. De az az 1 dolog járjon a fejedben, hogy ha tudomást sem veszel róla, annál hamarabb békénhagy! Rá se szabad nézni, mintha ott sem lenne!
2011. máj. 24. 15:43
15:34
Egyet értek, kivéve ezzel a mondattal: "
A bunkókkal is megértőnek kell lenni, mert nem téged, hanem magukat utálják."
Akárhányszor bunkó voltam életemben (nagyon is sokszor) általában okom volt rá és nem magam miatt, hanem mert a másik fél mondandóját baromságnak találtam, vagy ha az illetővel nem lehetett szót érteni.
Azoknak van saját magukkal problémájuk, akik ok nélkül bunkók.
2011. máj. 24. 15:44
6/20 A kérdező kommentje:
utána abba hagyta mert nem szóltam neki vissza, levegőnek néztem. Csak nem értem miért kezdi el. Jó nekem is vannak emberek akik nem szimpatikusak, de nem fogok nekik beszólni mert lehet hogy ha megismerem jobban őket akkor tökre normálisak.
7/20 A kérdező kommentje:
Valami olyat szólt be nekem és mondta egy fiúnak hogy nézd milyen szép ez a lány nem kéne? Persze gúnyosan. Mondjuk szeretek nagyon csinosan öltözni, sokan mondják hogy jó alakom van, mondjuk a fejem nem a legszebb. Egyébként egyszer meg egy kivágott felsőt vetten fel akkor is beszólt hogy szúrja a szemét a látvány... Bár nem cigizek, jobban tanulok, nem járok szórakozni...stb. Szóval jobb tanuló vagyok mint ő.
8/20 A kérdező kommentje:
Ok nélkül én sem vagyok bunkó, maximum ha nagyon felidegesítenek.
@15:44
Utolsó mondatoddal rátapintottál, természetesen nem rólad vagy rólam beszélünk, hanem azokról, akiket egy múltbéli traumatikus esemény késztet arra, hogy önutálatukat másokon töltsék ki! Kérdező írt erre egy jó példát, egy közeli hozzátartozó elvesztését. Ezért kell megérteni, hogy ezek a megnyilvánulások az ilyen emberektől nem vehetők támadásként, inkább segélykiáltásnak tudhatók be.
2011. máj. 24. 15:52
10/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő már azelőtt is bunkó volt velem mielőtt meghalt valakije. Elég flegma a lány az tény.
Kapcsolódó kérdések: