Miért ilyen bunkók a magyar emberek?
Azt vettem észre, hogy a magyar emberek, főleg a Magyarországon élők igencsak bunkó módon viselkednek egymással, és az idegenekkel is. (pl. Mennyetek el székelyföldre, majd utána Budapestre, meg fogjátok érteni, hogy miről beszélek.)
(Az ide írt kérdésekre is, hiába adom meg a választ, van aki leáll veszekedni, pedig nem is érti, hogy miről van szó. Sőt, még le is pontozzák a válaszom...
Vagy pedig a közlekedés. Voltam egyszer Bukaresten, és eltévedvén, olyan helyzetbe kerültem, hogy az egyirányú utcában tolatnom kellett (2 sávos volt), ekkor senki sem dudált, szépen kihúztak a másik sávra, megálltak, látták, hogy csak egy eltévedt turista vagyok. De voltam Budapesten is (Budapestet sem ismerem), egy még ennél szabályosabb manőverem volt, át akartam térni egyik sávról a másikra (igaz kicsit későn), és nem tudtam, mivel jött egy másik gépjármű, dudálva, mivel neki muszáj a városban 100km/h-val közlekednie...
Vagy pedig, megkérdeztem Budapesten, hogy hol találom ezt meg amazt, és csak az 5ödik ember volt hajlandó egyáltalán a szemembe nézni. Bukaresten megkérdeztem valakitől valami hasonlót, nem tudta megmondani, de mentem még kb.100 métert, ez után utánam szólt, hogy eszébe jutott.
Példának írhattam volna Bukarest helyett Párizst, vagy Bécset is, mindkét helyen az emberek többsége kedves...)
Csak azt szeretném megtudni, hogy miért van ez?
egy egy eseteből nem lehet általánosítani
Menj el falura Magyarországon, nagyon kedvesek az emberek.
Romániába kedvesek...
Mindig azzal magyarázzák,hogy a magyar népnek ennyi gondja van.Dolgozunk,mint a gép és semmi látszata.Megkeseredettek,boldogtalanok az emberek.Elég melankolikus nép vagyunk.
Én kisvárosba élek és mindig útbaigazítom az eltévetteket.
Nálunk kedvesek az emberek....A nagyvárosokba olyan maguknak valók az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!