Mihelyst fizettél már nem is törődött veled az eladó?
Figyelt kérdés
Majd rakjátok át ha rossz a kategória. Vásárolni mentem tegnap egy helyre, ahol össz vissz, rászántam egy húszezer forintot a dologra. Mivel kezdő vagyok valamilyen szinten, amikor jöttek kis dolgot venni mások, mondtam, hogy szolgálja ki nyugodtan, mert nem akarom őket feltartani. Nos rendesen segített kiválasztani, stb, ki is fizettem, pont bejött vissza valaki és ugye az ember mikor valami értékeset veszel, a végére egy köszi a vásárlást, vagy egy elköszönést az ember elvárt volna. De pont ahogy ideadta a táskát, már fordult is a két sráchoz, gondolom ők törzsvásárlók és semmi elköszönés, vagy az az érzés átadása, hogy azért csak ötthagytam egy huszast. Voltatok már ilyen utólag xar érzést kiváltó helyzetben?2013. jún. 28. 06:19
41/45 anonim válasza:
Igen, lemehetsz! :) Addig se unatkozol...
42/45 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam most sem Apuci, attól, hogy rossz apa vagy, és nem foglalkozol más gondjaival, nincsen beleérző képességed, attól még nem biztos, hogy neked van igazad, mert a szülőm vagy. Megyek, majd jövök, és tudom, sapka, és sál, és ha körte fára mászok vigyek magammal cseresznyét is. na szia.....
2013. jún. 28. 16:14
44/45 A kérdező kommentje:
Ez aztán a nevelés! Megmondalak Anyunak. ;(
2013. jún. 29. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!