Mihelyst fizettél már nem is törődött veled az eladó?
Bizonyára nem volt a homlokodra írva, hogy munkanélküli vagy. Te sosem hibáztál a munkádba???
Itt forrongsz, ahelyett, hogy túllépénél rajta.
Én is kereskedő vagyok, és volt már úgy, hogy elfelejtettem köszönni. Ennyi.
Más országból irok,de jártam már Magyarországon és vásároltam is.Nekem konkrétan nem tetszik ahogy ott viselkednek az eladók.Túl nyálas,egyáltalán nem természetes.Művigyor és szinészkedős kedvesség.Szolgáljanak ki és ennyi.
Azt megértem ha egy piacon aki a sajátját árulja megköszöni a vásárlást,na de egy alkalmazott,az minek.Korházban az orvos megköszöni neked azt hogy elmentél hozzá,vagy a postás is megköszöni neked hogy átadhatta a levelet?mert ha te nem lennél nem lenne munkája,tehár illene akkor nekik is megköszönni hogy te vagy.
Magyarországon sok helyen gond van az eladói viselkedéssel. Kifejezetten az az érzése néhol az embernek, hogy örüljön, hogy veszik a fáradtságot, és kiszolgálják.
Egészen elképesztő és felháborító dolgokkal találkoztam magam is, és nem egyszer tettem már szóvá, mikor elfogyott a cérna.
Kereskedőként azt gondolom, hogy a vásárló megtartása legalább olyan fontos, mint az új megszerzése. Vásárló = vásárló, ráadásul akinek már jó tapasztalata van az üzleteddel kapcsolatban, sokkal nagyobb "vásárlási hajlandósággal" rendelkezik, mint bárki más. Hülyeség őket eltaszítani magadtól. Én sem kedvelem a műnyájasságot, a korrektséget igen, elvégre nem egymás popóját nyaljuk ki, hanem én eladók, ő vásárol, kölcsönösen egymásra vagyunk utalva, viselkedjünk tisztességesen és alapszinten kedvesen egymással, nem több, nem kevesebb.
"hanem én eladók, ő vásárol"
rövid o-val, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!