Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mihelyst fizettél már nem is...

Mihelyst fizettél már nem is törődött veled az eladó?

Figyelt kérdés
Majd rakjátok át ha rossz a kategória. Vásárolni mentem tegnap egy helyre, ahol össz vissz, rászántam egy húszezer forintot a dologra. Mivel kezdő vagyok valamilyen szinten, amikor jöttek kis dolgot venni mások, mondtam, hogy szolgálja ki nyugodtan, mert nem akarom őket feltartani. Nos rendesen segített kiválasztani, stb, ki is fizettem, pont bejött vissza valaki és ugye az ember mikor valami értékeset veszel, a végére egy köszi a vásárlást, vagy egy elköszönést az ember elvárt volna. De pont ahogy ideadta a táskát, már fordult is a két sráchoz, gondolom ők törzsvásárlók és semmi elköszönés, vagy az az érzés átadása, hogy azért csak ötthagytam egy huszast. Voltatok már ilyen utólag xar érzést kiváltó helyzetben?
2013. jún. 28. 06:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Bizonyára nem volt a homlokodra írva, hogy munkanélküli vagy. Te sosem hibáztál a munkádba???

Itt forrongsz, ahelyett, hogy túllépénél rajta.

Én is kereskedő vagyok, és volt már úgy, hogy elfelejtettem köszönni. Ennyi.

2013. jún. 28. 07:45
 22/45 anonim ***** válasza:
Felhoztál egy témát, de minek? Semmi értelme nem volt annak amit kiírtál. Elmentél, vásároltál, fizettél, kiszolgáltak. Nem értem a problémádat. Kit érdekel, hogy neked sok pénz volt-e amit kifizettél vagy nem. Az eladó elvégezte a dolgát! Te megkaptad amit szerettél volna. Nagyon ráérsz,hogy ezek problémázol. Az eladó nem hibázott. Kiszolgált, nem?
2013. jún. 28. 07:53
 23/45 A kérdező kommentje:
Érdekes... azért másnak sem tetszett, attól, hogy van egy két ember aki szerint elvégezte a dolgát, amit nem is tagadok, hiszen írtam is, én csak a végére maradó jó vagy rossz szájízt adó dologra utaltam. Az, hogy te személy szerint lexarod, hogy elköszönnek e tőled vagy sem, az egy dolog. Nem ettől dől össze a világ, de azért mert te ilyenekre teszel, azért másnak nem kötelező. És ha kicsi dolognál ilyen egy boltvezető, akkor milyen a nagyobbnál? Így hogy lehetsz biztos benne, hogy biztos e, hogy a jót ajánlotta neked, vagy csak raktáron volt és azt tukmálta?.... szóval ha logikai gondolkodású vagy ez is eszedbe jut, legalábbis nekem igen.
2013. jún. 28. 07:56
 24/45 anonim ***** válasza:
És most az a baj,hogy az eladó nem hívott meg kávézni,és nem kísért haza,csak mert te 20ezret fizettél? Valószínűleg mások is fizetnek ettől többet is,és azt kell,hogy mondjam rajtad kívül is vásárolnak emberek... Én az energiáimat inkább a munkakeresésre fordítanám,mert arról az eladó nem tehet,hogy neked nincs melód,neki meg van!
2013. jún. 28. 07:59
 25/45 anonim ***** válasza:
Unatkozol...mi sem bizonyítja jobban,minthogy reggel 6óta minden második komment a tiéd!
2013. jún. 28. 08:03
 26/45 anonim ***** válasza:

Más országból irok,de jártam már Magyarországon és vásároltam is.Nekem konkrétan nem tetszik ahogy ott viselkednek az eladók.Túl nyálas,egyáltalán nem természetes.Művigyor és szinészkedős kedvesség.Szolgáljanak ki és ennyi.

Azt megértem ha egy piacon aki a sajátját árulja megköszöni a vásárlást,na de egy alkalmazott,az minek.Korházban az orvos megköszöni neked azt hogy elmentél hozzá,vagy a postás is megköszöni neked hogy átadhatta a levelet?mert ha te nem lennél nem lenne munkája,tehár illene akkor nekik is megköszönni hogy te vagy.

2013. jún. 28. 08:20
 27/45 Antimod ***** válasza:

Magyarországon sok helyen gond van az eladói viselkedéssel. Kifejezetten az az érzése néhol az embernek, hogy örüljön, hogy veszik a fáradtságot, és kiszolgálják.

Egészen elképesztő és felháborító dolgokkal találkoztam magam is, és nem egyszer tettem már szóvá, mikor elfogyott a cérna.

Kereskedőként azt gondolom, hogy a vásárló megtartása legalább olyan fontos, mint az új megszerzése. Vásárló = vásárló, ráadásul akinek már jó tapasztalata van az üzleteddel kapcsolatban, sokkal nagyobb "vásárlási hajlandósággal" rendelkezik, mint bárki más. Hülyeség őket eltaszítani magadtól. Én sem kedvelem a műnyájasságot, a korrektséget igen, elvégre nem egymás popóját nyaljuk ki, hanem én eladók, ő vásárol, kölcsönösen egymásra vagyunk utalva, viselkedjünk tisztességesen és alapszinten kedvesen egymással, nem több, nem kevesebb.

2013. jún. 28. 08:51
 28/45 Salx Narval ***** válasza:
Jó-jó, de azért köszönnek az embernek, vagy legalábbis visszaköszönnek. A többi dolgon lehet vitatkozni, de azt hiszem ez a minimum ami minden embertől elvárható. Valószínű, hogy elfelejtette, mert azért ritka az ennyire bunkó ember.
2013. jún. 28. 08:52
 29/45 Antimod ***** válasza:

"hanem én eladók, ő vásárol"

rövid o-val, nyilván.

2013. jún. 28. 08:52
 30/45 anonim ***** válasza:
A te stIlusod se semmi, miért kapjam be, találj elfoglaltságot, ha munkát nem. Akkor nem fogsz nyavalyogni. Gondolom már a következő vásárlón járt az esze, nem figyelhet rád egész nap. Egyébként amikor dolgozom az üzletünkben kedves vagyok, de vannak ilyen vásárlók, akik előre engednek másokat, hogy utána fárasszanak egy csomó ideig, mert van idejük és unatkoznak. Lehet szegény már meg akart tőled szabadulni.
2013. jún. 28. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!