Mihelyst fizettél már nem is törődött veled az eladó?
Figyelt kérdés
Majd rakjátok át ha rossz a kategória. Vásárolni mentem tegnap egy helyre, ahol össz vissz, rászántam egy húszezer forintot a dologra. Mivel kezdő vagyok valamilyen szinten, amikor jöttek kis dolgot venni mások, mondtam, hogy szolgálja ki nyugodtan, mert nem akarom őket feltartani. Nos rendesen segített kiválasztani, stb, ki is fizettem, pont bejött vissza valaki és ugye az ember mikor valami értékeset veszel, a végére egy köszi a vásárlást, vagy egy elköszönést az ember elvárt volna. De pont ahogy ideadta a táskát, már fordult is a két sráchoz, gondolom ők törzsvásárlók és semmi elköszönés, vagy az az érzés átadása, hogy azért csak ötthagytam egy huszast. Voltatok már ilyen utólag xar érzést kiváltó helyzetben?
Hát ez az amikor kényszer foglalkozása van az embernek. Na most az én esetemben nem hiszem, mert ez olyan bolt ami amúgy egy hobby is lehet bárkinek. Csak tényleg nah. Sokkal jobban esett volna ha úgy jövök ki, hogy köszön és nem egyből a haverral pacsizik, meg jópofizik, mikor az meg csak bamba volt és ott hagyta azt, amit azelőtt tíz percel még kifizetett csak otthagyta. pffffff
2013. jún. 28. 07:03
12/45 anonim válasza:
Teljesen igazad van, osszeghatar nelkul kellene udvariasnak lennie az eladonak. Ha nekem boltom lenne, nem is alkalmaznek olyan embert, aki nem nyalja ki a vevo feneket ahogy belepett a boltba!! Sajnos keves bolt tulajdonis ismeri fel ennek a fontossagat, en pl vagy 5 boltot nagyivben elkerulok, ahol mar vasaroltam es bunkok voltak velem. Es hany ilyen vevo lehet meg..
Amugy bosszanto a dolog es megertelek.
2013. jún. 28. 07:05
13/45 A kérdező kommentje:
Hát igen mert attól, hogy valaki már lehet pár év alatt mint azok is akik visszajöttek lehet otthagytak több százezret már, de én meg akkor adtam oda neki húszezret szóval...és csodálkozunk amikor a hivatalba bunkók az ott dolgozók, miközben meg pont egy hát ha nem is vendéglátás, mert egy bolt ami jó kimindom, horgászbolt, nem vendéget lát el, de vannak illemek nah. Ha már előtte udvarias, segítőkész, stb. Utólag gondoltam arra, hogy kivette szerintem, hogy nem vagyok profi a kérdéseimből és ugye lehet máris nem számítok állandó vevőjelöltnek.
2013. jún. 28. 07:08
14/45 Salx Narval válasza:
Én is úgy gondolom, hogy az a minimum, hogy fogadják a köszönésem, azt mondjuk nem várom el, hogy megköszönjék a vásárlást, de ennek ellenére jól esik az embernek egy mosoly, vagy egy köszönöm. Ha főnök lennék egy üzletben, én ezt magamra és az alkalmazottaimra nézve is kötelező jellegű viselkedésnek tartanám.
2013. jún. 28. 07:11
15/45 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy én is egy mosolyra gondoltam, stb. Mint pl egy boltba is ahova járok akár csak kenyeret venni de a hölgy mondja, hogy amikor megköszönöm, hogy " én is köszönöm szépen, szia". Főleg, ha idegen vagyok akkor főleg elvárom egy helyen, főleg, hogy jeleztem, hogy majd nemsokára engedélyt is váltanánk ki, és azért biztos számít ha hozzá megyünk tudom állami engedélynél nem, de a többinél gondolom igen. :P
2013. jún. 28. 07:13
16/45 anonim válasza:
Nem köszönt el az eladó, ez bunkóság.
De hogy jön ide, hogy te 20,000-et költöttél?
Egy kifli után is ugyanolyan köszönés jár.
2013. jún. 28. 07:15
17/45 anonim válasza:
Ugy erzem, hogy az elado normalisan viselkedett veled, mivel te mar dontottel, vasaroltal, igy mivel uj vasarlok erkeztek , ezert ott folytatta a munkajat. VEled ellentetesen, engem borzasztoan zavar pl. az, hogy szinte ram ragadnak az eladok, nem adnak lehetoseget arra, hogy onmagam nezelodjek, valasszak pl.
Ugy erzem, hogy neked figyelemre van szukseged, de erezz egyutt az eladoval, mivel neki a munkaja az, hogy minnel tobbet adjon el, minnel tobb vasarlot szolgaljon ki stb.
2013. jún. 28. 07:20
18/45 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide, bár igazad van, hogy egy kifli után is, szóval úgy jön ide, hogy amikor nincs kereseted, mégis rászánsz életedben először és utoljára, ennyit akkor elvársz dolgokat talán még érzékenyebben. :P
2013. jún. 28. 07:21
19/45 A kérdező kommentje:
Nem új vevők voltak, de ezt is leírtam, csak a haverja jött vissza egy papírért amit ott hagyott!!!!!
2013. jún. 28. 07:22
20/45 anonim válasza:
Irod, hogy rendesen kiszolgált, lehet már máshol járt az esze, nem tud mindig toppon lenni. Bunkó nem volt, szerintem menj dolgozni, mert nagyon ráérsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!