Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mihelyst fizettél már nem is...

Mihelyst fizettél már nem is törődött veled az eladó?

Figyelt kérdés
Majd rakjátok át ha rossz a kategória. Vásárolni mentem tegnap egy helyre, ahol össz vissz, rászántam egy húszezer forintot a dologra. Mivel kezdő vagyok valamilyen szinten, amikor jöttek kis dolgot venni mások, mondtam, hogy szolgálja ki nyugodtan, mert nem akarom őket feltartani. Nos rendesen segített kiválasztani, stb, ki is fizettem, pont bejött vissza valaki és ugye az ember mikor valami értékeset veszel, a végére egy köszi a vásárlást, vagy egy elköszönést az ember elvárt volna. De pont ahogy ideadta a táskát, már fordult is a két sráchoz, gondolom ők törzsvásárlók és semmi elköszönés, vagy az az érzés átadása, hogy azért csak ötthagytam egy huszast. Voltatok már ilyen utólag xar érzést kiváltó helyzetben?
2013. jún. 28. 06:19
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat emiatt azért nem kellene kétségbe esni.....
2013. jún. 28. 06:23
 2/45 A kérdező kommentje:
És ha hozzáteszem, hogy úgy szántam rá ennyit, hogy munkám nincs most jelenleg? Most ne a keménységét nézd a dolognak, hanem azt, hogy egy eladónak azért vannak viselkedési kötelességei.
2013. jún. 28. 06:25
 3/45 anonim ***** válasza:
54%

Nos, en anno vendéglátó suliba jártam es ott pl akkora karót kapott az ember, mint a ház, ha elköszönt a vendegtol, ha az nem köszönt távozásakor. Anyám 60 eves, kereskedő, öt is igy tanítottak.

Hogy Munkanelkulikent minek költészet ennyit, az mas kérdés, hagy ne reagáljak ra.

2013. jún. 28. 06:30
 4/45 A kérdező kommentje:
Hát de én köszöntem nem érted? Csak ő már pacsizott lefele a havar vevővel.... Amúgy, hogy mennyit költök és hogy, ahhoz semmi köze senkinek, ezt azért írtam le hozzá, mert így még xarabb érzés, ha azt a tiszteletet sem kapja meg az ember, hogy ott költ. És most tök mindegy, hogy keresel e vagy sem, mert én előtte ezt a lóvét megkerestem, szóval, itt csak a xar érzés plusz mivolta miatt írtam le, mert gondoltam hogy lesz olyan valaki aki majd írja, hogy ez miatt miért nyavalygok. nah....
2013. jún. 28. 06:33
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen nagyobb gondod az életben.....
2013. jún. 28. 06:36
 6/45 A kérdező kommentje:
Van ennél ezerszer nagyobb is hidd el, csak gondoltam véleményeteket kérem, de úgy látom, hogy itt mindenkinek csak a saját beírt baja az igazi baj. Bocsáss meg. De azért várnám hasonló emberek válaszát akik szerint is másképp kell tegyen egy eladó.
2013. jún. 28. 06:41
 7/45 anonim ***** válasza:
szerintem alapveto dolog h koszonjon el,koszonje meg a vasarlast.ha bunko egy elado utana abba a boltba nem megye az ember tobbett.legalabis en biztos nem.es ha mar otthagyok egy rakat penzt essen mar ki annyi a szajan h koszi a vasarlast.....vegulis barmelyik emberbol lehetne torzsvasarlo,de ilyen kiszolgalas mellett biztosan nem lessz.mar enis talalkozt.
2013. jún. 28. 06:50
 8/45 anonim ***** válasza:
am ilyennel
2013. jún. 28. 06:52
 9/45 A kérdező kommentje:
főleg úgy, hogy mivel tetszett, hogy láttam, érti a szakmát, még mondtam is, hogy majd ide jövünk tesómmal is, utána meg elrontja egy ilyennel. Most aki bejött hozzá azt még én engedtem be magam elé, csak itt hagyott valamit azért jött vissza. És ő fontosabb? Nah mindegy... van több ilyen bolt is a városba.... de örülök, hogy más is így gondolja. :)
2013. jún. 28. 06:53
 10/45 anonim ***** válasza:
67%
Nem szép dolog. Engem egy ékszerbolt háborított fel egyszer. Vettem ott egy drága óraszíjat (9.000), és mondtam az órásnak, hogy hozok majd más órákat szerdán, amelyekre szintén ráférne a szíjcsere. Mikor szerdán arra mentem, kiderült, olyankor szabadnapja van. Felemeltem a hangomat, ráadásul az ékszerész eladó hölgyeknek állt feljebb. Mondtam, hogy az életbe be nem teszem hozzájuk a lábam. Ez az átka, amikor nem a tulajdonos áll a pult mögött. Én ismerek ilyen élelmiszerboltot a Várban. A nevem szólítanak, kedvesek, tudják, mi érdekel, szólnak, ha valami érdekes ital vagy étel van. Az ember kicsit családtagnak érzi magát.
2013. jún. 28. 07:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!