Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb gondod az...

Mi a legnagyobb gondod az életben?

Figyelt kérdés
Nekem már 1,5 éve nincs munkám, és ez
2013. ápr. 30. 13:09
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Anyagi gondok. Semmi kilátás a jövőt illetően.
2013. ápr. 30. 20:06
 52/59 anonim ***** válasza:

Az hogy úgy érzem nem kapok elég figyelmet, magányosnak érzem magam, önértékelési problémáim ingadoznak, szeretnék egy szilárd baráti kört és járni valakivel

15l

2013. ápr. 30. 20:41
 53/59 anonim ***** válasza:

Félek saját magamtól. Pesszimista vagyok, és félek, hogy a jövőben rossz ember leszek. Nem célszerűen, csak szimplán a stressz meg minden. A jövőre nincsenek terveim, jó tanulmányi eredményeim vannak, mégis úgy érzem, hogy felsőoktatásba már nem jutok be. Félek, hogy lefogok csúszni, és ha valaki közel kerül hozzám azt csak megfojtom (nem fizikailag).

15/F (Ja, persze, ne hisztizzek. De amikor minden nap ezen kattog az agyam napi több órában, úgy hogy a semmiből megjelenik ez a rossz érzés, és hirtelen lehangolódok+minden bajom lesz, az is hiszti? Csak még mielőtt jönnének az 'aki hülye haljon meg' kommentek)

2013. ápr. 30. 21:20
 54/59 anonim ***** válasza:
Nemrég halt meg a keresztanyám. :'(
2013. ápr. 30. 21:21
 55/59 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen csak azok a gondjaim, amiket régi rossz beidegződésként saját magamnak kreálok (kishitűség, pesszimizmus és hasonlók).
2013. ápr. 30. 21:51
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hát igen. Mindenkinek a saját gondja a legnagyobb! Tegnap derült ki, hogy a páromnak rosszindulatú daganata van, holnap esküvőnk van, október elejére várjuk a Pocaklakót. Senkivel nem szeretnék versenybe szállni, csak egyszerűen jó kiírni magamból, amit érzek! Mindenkinek szép napokat és derűs májust kívánok!
2013. máj. 1. 08:15
 57/59 anonim ***** válasza:
0%

Előttem válaszolónak: Tisztelet neked, a te gondjaidhoz képest másoké eltörpülnek. Míg mások anyagi gondjaikat fitogtatják addig te az életért harcolsz.

Igen most jönnek az összehasonlítási alapok.

Amúgy kitartást és egészséget kívánok a párodnak!

29/L

2013. máj. 1. 18:41
 58/59 A kérdező kommentje:
senki nem fitogtat semmit. ez nem egy verseny. csak egy kérdés amire mindenki mást fog válaszolni
2013. máj. 1. 20:42
 59/59 anonim ***** válasza:
Kedves 57-es! Köszönöm Neked! 56-os voltam
2013. máj. 3. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!