Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb gondod az...

Mi a legnagyobb gondod az életben?

Figyelt kérdés
Nekem már 1,5 éve nincs munkám, és ez
2013. ápr. 30. 13:09
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
az alergiam meg a rosz parkapcsolataim
2013. ápr. 30. 15:33
 42/59 anonim ***** válasza:

Semmi konkrét, de fogalmam sincs miért keltem fel ma reggel és holnap sem fogom tudni. Csak vegetálok.

"Az emberélet útjának felén

egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,

mivel az igaz útat nem lelém."

2013. ápr. 30. 15:35
 43/59 anonim ***** válasza:

E titkos úton át a mester és én

visszaindultunk világos világba;

s a pihenésre gondolni se késvén,

kusztunk föl, ő elől és én nyomába,

míg a sok szépből, melyet az ég hordoz

láttam egynémit, egy kis karikába:

és így jutottunk ki a csillagokhoz.

2013. ápr. 30. 15:39
 44/59 anonim ***** válasza:

Nem jön össze a baba már vagy 7 éve és semmi esélyt nem is látok arra, hogy összejőjjön . Ebből a kevés fizetésből nem lehet lombikra járni, orvosokat fizetni főleg úgy, hogy van lakásrészletünk.

A másik gond a munkahely: kevés pénzért egy gyárban folyamatos munkarendben dolgozni.

Na ez a szívás gyereked sincs meg még szabadidőd sincs, hogy a pároddal lehess akivel nagyon szeretitek egymást a nehézségek ellenére is.

29/L

2013. ápr. 30. 15:56
 45/59 anonim ***** válasza:
depresszió
2013. ápr. 30. 16:00
 46/59 anonim válasza:

Nekem a legnagyobb gondom az életemben a kóros önbizalomhiányom. Emiatt sem az emberi kapcsolataimban, sem a tanulmányaimban nem tudok előre haladni, és teljes mértékben kihozni magamból azt, ami bennem van. Ha ezt sikerülne leküzdenem, nagy lehetőségeim lehetnének.

Mindezek mellett én egy pozitív és vidám személyiségnek tartom magamat, és tisztában vagyok vele (most pedig megerősítést is nyertem efelől), hogy vannak ennél sokkal nagyobb gondok az életben. Az enyémben speciel ez az.

2013. ápr. 30. 16:07
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Ami sajnos sokaknak: megélhetési problémák, bizonytalan jövő. Illetve a tartós (habár szerencsére nem súlyos) betegségem.
2013. ápr. 30. 16:43
 48/59 anonim ***** válasza:
Nyáron már nem árulhatok cigarettát a kisboltomban így valószínűleg csődbe megyek (most is csőd szélén áll a bolt)
2013. ápr. 30. 16:54
 49/59 anonim válasza:
Nem érzem jól magamat az egyetemen, igaz az tanulom ami elvileg közel áll hozzám. Nem érezem azt hogy haladnék előre, a sikereket nem értékelem , a kudarcokat felnagyítom. Ritkán van jó kedvem, akkor amikor hétvégente a barátnőmmel vagyok , de a hétköznapjaim nagyon magányosak...
2013. ápr. 30. 17:02
 50/59 A kérdező kommentje:
én se értem miért lettek lepontozva azok, akiknek csak az a legnagyobb gondjuk, hogy hova menjenek nyaralni.
2013. ápr. 30. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!