Mi a legnagyobb gondod az életben?
Semmi konkrét, de fogalmam sincs miért keltem fel ma reggel és holnap sem fogom tudni. Csak vegetálok.
"Az emberélet útjának felén
egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
mivel az igaz útat nem lelém."
E titkos úton át a mester és én
visszaindultunk világos világba;
s a pihenésre gondolni se késvén,
kusztunk föl, ő elől és én nyomába,
míg a sok szépből, melyet az ég hordoz
láttam egynémit, egy kis karikába:
és így jutottunk ki a csillagokhoz.
Nem jön össze a baba már vagy 7 éve és semmi esélyt nem is látok arra, hogy összejőjjön . Ebből a kevés fizetésből nem lehet lombikra járni, orvosokat fizetni főleg úgy, hogy van lakásrészletünk.
A másik gond a munkahely: kevés pénzért egy gyárban folyamatos munkarendben dolgozni.
Na ez a szívás gyereked sincs meg még szabadidőd sincs, hogy a pároddal lehess akivel nagyon szeretitek egymást a nehézségek ellenére is.
29/L
Nekem a legnagyobb gondom az életemben a kóros önbizalomhiányom. Emiatt sem az emberi kapcsolataimban, sem a tanulmányaimban nem tudok előre haladni, és teljes mértékben kihozni magamból azt, ami bennem van. Ha ezt sikerülne leküzdenem, nagy lehetőségeim lehetnének.
Mindezek mellett én egy pozitív és vidám személyiségnek tartom magamat, és tisztában vagyok vele (most pedig megerősítést is nyertem efelől), hogy vannak ennél sokkal nagyobb gondok az életben. Az enyémben speciel ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!