Mi a legnagyobb gondod az életben?
Figyelt kérdés
Nekem már 1,5 éve nincs munkám, és ez2013. ápr. 30. 13:09
11/59 anonim válasza:
Reggeltől estig dolgozom szinte alamizsnáért. Semmire nincs időm, ha lenne is a pénz kevés.
12/59 A kérdező kommentje:
a kérdést azért tettem fel, hogy lássuk, nem vagyunk egyedül, mindenkinek van valami baja. én most jelenleg a saját problémámat éreztem a legnagyobbnak, de hála nektek már nem. mondjuk attól még mérges vagyok a helyzetem miatt, de már másképp. írjatok még!
2013. ápr. 30. 13:24
13/59 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a Seychelle szigetekre vagy Balira vigyem el a családot nyaralni.
14/59 anonim válasza:
hogy nem tudok lefogyni
hogy diplomával 68E Ft-ot keresek, olyan állásban, ahol FELTÉTEL volt a diploma
hogy nem tudok abban dolgozni, amiben szeretnék, mert sok pénz kellene az induláshoz (fotós szeretnék lenni, legfőképp esküvői)
15/59 anonim válasza:
Eddig az volt a legnagyobb gondom, hogy nem tudok hízni. Ez szakközépiskolás korom óta kísér és kísért. Ma már 29 vagyok, és még mindig úgy nézek ki, mint egy 14 éves, csak épp őszülök. :(
Aztán az új gondom a kapcsolatom a férjemmel. Úgy érzi kihűlt, de adjunk még egy esélyt. 12 éve vagyunk együtt, 4 éves a fiunk.
Munkám az éppen van, néha sok is, délelőtt az egyik helyen éjszakánként a másikon melózom, nem minden nap persze. Így mondjuk nem is csodálom, ha rámegy a házasságom, úgyhogy visszaveszek a munkából.
16/59 anonim válasza:
Anyagi problémák és időnként visszatérő veszekedések a férjemmel...
17/59 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az elsőnek. Nem tudok lefogyni, pedig nagyon szeretnék.
18/59 anonim válasza:
Hogy kiújul-e a kislányomban a daganat.
19/59 anonim válasza:
A barátom betegsége. Házfeleújás akadozása mert kevés a pénz.
20/59 anonim válasza:
Nem sikerül teherbe esnem már több éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!