Mi a legnagyobb gondod az életben?
Szerencsés vagyok, nekem nincsenek gondjaim.
Jelenleg munkát keresek és igaz, hogy nem mindig sikerülnek az interjúk úgy, ahogy szeretném, de minden helyzetből igyekszem tanulni valamit és a legfontosabb: megőrzöm az optimizmusomat :)
Boldogságos, szép napot mindenkinek :)))
A gyógyíthatatlan betegségem, ami ráadásul öröklődik, így nem lehet gyerekem. Nem tehetem tönkre az életet. ( én is örököltem csak már sokkal súlyosabban ) ennek a betegségnek köszönhetően nem dolgozhatok, egy halom gyógyszert szedek és évente műtenek. De csak romlik. Egy vesémet már elvesztettem. A párkapcsolat is nehéz, sok feladással jár a barátom részéről. Csak érettségim van 22 évesen, mert egy agydaganat miatt ott kellett hagynom az egyetemet, amit mégjelenleg is kezelnek, mert kiújult. (Az alap betegségem miatt lett)
Akkor anyagilag sem vagyunk a toppon. A nagyapám haldoklik, ami megvisel nagyon.
Nekem csak ennyi gondom van, de sokszor ürességet érzek, hogy miért kell ennyi sz*rt kapnom az élettől. Mindig van ami felvidit, alapjáraton jó a kedvem, csak ne jutna eszembe mindig, hogy nem vagyok olyan ember, mint mások. :(
Az, hogy mostanaban nem tul jo az egeszsegugyi allapotom es sokat kell korhazba jarnom vizsgalatokra.
Meg az, hogy nem kellene megbukni semmibol sem ev vegen de 1-2 tanar direkt szivat....
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!