Szerinted mi képes a legnagyobb örömöt okozni az életben?
1.válaszoló vagyok.
Legalábbis nekem az okozná a legnagyobb örömet..de reménytelen...:(
Mikor azt mondják neked:
- Minden rendben lesz.
És tudod, hogy tényleg minden rendben lesz.
Ez elég sok mindentől függ. Aki beteg, annak az egészség. Akit nem szeretnek, annak a szeretet. Aki éhezik, annak a rendszeres étkezés... Szóval ezt elég nehéz meghatározni.
Nekem az okozza a legnagyobb örömet személy szerint, hogy boldog, nyugodt, kényelmes életem van. Itt van mellettem a párom, akivel hamarosan összeházasodunk, és boldogok vagyunk, nagyobb nehézségek nélkül. Mondhatni könnyű életünk van anyagilag is, ami a mai világban nagy szó.
- a zene, és itt komolyzenéről beszélek
-egy érzés, amit csak a pillanatban élsz át. Legyen az egy könyv, film, zene, anime, bármi. Amikor azt az érzést érzed, akkor nagyon boldog vagy. Nagyon.
-a belenyugvás. Amikor már tudod, hogy máshol, egy másik világban talán boldog leszel, és ott minden rendben lesz. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de van egy pillanat, amikor tényleg elhiszed, hogy minden rendben lesz ott. Lehet, hogy ez nem így lesz, de akkor már oly mindegy...
ha kis vágyaid vannak kis célokkal, könnyű elérhetőséggel, az kis örömet okoz
ha nagy álmaid vannak, nagy célokkal, nehéz elérhetőséggel, de megcsináltad, az nagy örömet okoz.
tehát attól függően mekkorák az álmaid, akkora örömek érhetnek. csak merj álmodni. ezzel kezdődik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!