Mi volt a legnagyobb fájdalmad az életben?
Figyelt kérdés
Nekem már rengeteg volt,mikor meghaltak a nagyszüleim,vagy elhagyott a szerelmem.:(2010. ápr. 25. 10:24
1/10 anonim válasza:
Amikor egyedül hagytak egy bizonyos helyen, és meg rettegtem éjszaka-nappal hogy milesz. De aztán jöttek hozzám. Minden percben ordítani tudtam volna! Ez most volt március 29-től április 1-ig
3/10 anonim válasza:
hol hagytak és kik?
csak nem egy sikátorban:)mert úgy írtad mintha vmi borzalmas hely vna
5/10 anonim válasza:
mikor meghaltak a papáim és a mamám...és amikor meghalt barátnőm anyukája és nem tudtunk segíteni rajta sehogy...
6/10 haggyámán válasza:
Amikor elhagyott a barátnőm, még mindig szeretem.
8/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőnek üzenem hogy az utolsó előttit ne mondja puhánynak.Neked vagy nincs szíved vagy nem hagytak még el.De ne gyalázkodj itt ha megkérhetlek.Igenis rossz érzés ha elhagyják az embert.Utolsó előtti fel a fejjel.Nem vagy egyedül.
2010. ápr. 25. 16:23
9/10 anonim válasza:
A szüleim utálják egymást és állandóan veszekednek és verekednek is néha...Én próbálom őket leállítani, de nem igazán megy. Akkor úgy érzem majd megszakad a szívem, remegek és percekig zokogok...
15L
10/10 anonim válasza:
Az,hogy rájöttem,hogy igazából,úgy őszintén,tiszta szívből nem szeret senki sem...csak érdekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!