Szerinted mi képes a legnagyobb örömöt okozni az életben?
Az előző kicsit beteg :)
Valójában nem az orgazmus, nem egészség, nem szerelem. Csak a gyerek. Mármint ha van legalább egy gyereked, akinek a közelében lehetsz. Aki próbálta, tudja, hogy mindent üt az a fajta mindennapos öröm.
Mikor elolvastam a kérdést, azt gondoltam, hogy felesleges válaszolnom, mert úgyis mindenki ugyanazt irja majd : GYEREK. Őszintén meglepődtem, hogy alig akadt ilyen válasz XD
Mióta megszületett a fiam, minden napom ünnepnap. Bearanyozza minden percét a napnak. Ha fáradt vagyok, vagy húzós a munka, csak rá gondolok, vagy eszembe jut valami csacsiság amit mondott/tett, és máris mosoly ül az arcomra. Ami néha kellemetlen is lehet, mert ugye nem gondolatolvasók a munkatársak..... :DDD
"Ő" előtte sivár volt az életem.
Ijesztő is ez a boldogság, ha jobban belegondolok, mert oly rég óta tart, felhőtlenül, hogy azért kicsit félek tőle hogy valami megzavarja......ÁÁ nem! úgyse :DDD
A sok pénz,meg a nagyon sok pénz!
Na jó,mellé egy kis szeretet.Meg egészség.Kb.ennyi!
Miért tetted fel ezt a kérdést?
Amúgy a legnagyobb öröm az életben, ha azokat, akiket szeretsz boldognak látsz, szeressenek viszont, vagy sem.
De egyébként az se rossz, amikor egy nagy tábla csokival leülsz és tartasz egy kedvenc sorozat maratont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!