Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb gondod az...

Mi a legnagyobb gondod az életben?

Figyelt kérdés
Nekem már 1,5 éve nincs munkám, és ez
2013. ápr. 30. 13:09
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
35%
Na, gondoltam a sok lelki nyomorék lepontoz, de ha majd a barátnőmmel az ágyban leszek gondolni fogok rátok is. Egyébként minden lepontozó így született, hogy anyukája és apukája együtt bújtak be az ágyba, szóval nem értem a felháborodásotokat.
2013. ápr. 30. 14:25
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 2 éve nincsen munkám, szüleimnek is egyre bizonytalanabb a munkájuk. Ha az anyagiak rendbe jönnek, akkor mondhatni semmi gondom nem lesz az életben, mert boldog vagyok, minden rendben van :)

23/L

33/59 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy olyan vagyok, amilyen.
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

Távol vagyok a szüleimtől s a néhány barátomtól; eljöttem külföldre tanulni, ahol egyáltalán nem érzem jól magam, mert az iskola nagyon gyenge, s a kollégium nagyon zajos és drága. Enni sem nagyon tudok, mert minden drága, csak egészségtelen ételeket, amitől híztam 5-6 kilót s nem tudom leadni, amíg itt vagyok, mert mozogni csak normális étkezés mellett lehet. Beszélek két nyelvet és az érettségim is nagyon jó, mégis félek, hová vet a sors, mert ezt a sulit itthagyom idén, s újból kezdődik a bizonytalan jövő, ám egy jobb cél érdekében. Ja és hiányzik az a Legjobb Barát s az a Szerelem az életemből.

20 f

2013. ápr. 30. 14:28
 35/59 anonim ***** válasza:
86%
2 hónap házasság után ki akarnak dobni. Se munkám, se lakásom, de semmim.
2013. ápr. 30. 14:32
 36/59 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem valaki más vagyok...és hogy egyszer majd meg kell halni,hogy a szeretteim meghalnak és félek a jövőtől is,és nem szeretem a legtöbb embert.
2013. ápr. 30. 14:36
 37/59 anonim ***** válasza:
82%
Egy idegen nő vihog a másik szobában fél órája, állítólag munka ügyben...
2013. ápr. 30. 14:38
 38/59 anonim ***** válasza:
50%

az a problémám h miért van ennyi irigy ember???

miért baj az ha vkinek van pénze?

mindenkinek más a problémája, lehet h ami az egyik embernek nagy dolog az a másiknak semmiség, attól még emberek vagyunk, és nem vicsorogni kell ha vkinek jó élete van

2013. ápr. 30. 14:47
 39/59 geryke24 válasza:

A legnagyobb gondom hogy jön a második gyermekem és nincs saját lakásom a fizetésem kevés ahhoz hogy lakást tudjak venni.Ezáltal nem tudok öneröböl fedelet biztositani a gyermekeim feje fölé és albérletet kell fizekkek.Dióhéjban ennyi.

28f

2013. ápr. 30. 14:55
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy még nem éltem át sosem azt a fajta felszabadultságot, hogy akárkihez odamegyek, és elbeszélgetek vele. Sajnos elég zárkózott vagyok, pontosabban inkább nem megyek emberek közé, mert tudom hogy ezt az énemet nem szeretném megmutatni, mert ez nem én vagyok, csak valami gátol .... És ez nagyon zavar már évek óta... Mellette meg az egyetem is rohadt kemény :D
2013. ápr. 30. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!