Mi a legnagyobb gondod az életben?
Lassan 2 éve nincsen munkám, szüleimnek is egyre bizonytalanabb a munkájuk. Ha az anyagiak rendbe jönnek, akkor mondhatni semmi gondom nem lesz az életben, mert boldog vagyok, minden rendben van :)
23/L
Távol vagyok a szüleimtől s a néhány barátomtól; eljöttem külföldre tanulni, ahol egyáltalán nem érzem jól magam, mert az iskola nagyon gyenge, s a kollégium nagyon zajos és drága. Enni sem nagyon tudok, mert minden drága, csak egészségtelen ételeket, amitől híztam 5-6 kilót s nem tudom leadni, amíg itt vagyok, mert mozogni csak normális étkezés mellett lehet. Beszélek két nyelvet és az érettségim is nagyon jó, mégis félek, hová vet a sors, mert ezt a sulit itthagyom idén, s újból kezdődik a bizonytalan jövő, ám egy jobb cél érdekében. Ja és hiányzik az a Legjobb Barát s az a Szerelem az életemből.
20 f
az a problémám h miért van ennyi irigy ember???
miért baj az ha vkinek van pénze?
mindenkinek más a problémája, lehet h ami az egyik embernek nagy dolog az a másiknak semmiség, attól még emberek vagyunk, és nem vicsorogni kell ha vkinek jó élete van
A legnagyobb gondom hogy jön a második gyermekem és nincs saját lakásom a fizetésem kevés ahhoz hogy lakást tudjak venni.Ezáltal nem tudok öneröböl fedelet biztositani a gyermekeim feje fölé és albérletet kell fizekkek.Dióhéjban ennyi.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!