Mi a fontosabb, hogy magyarok vagyunk, vagy hogy emberek?
Figyelt kérdés
#Magyarország #magyar #baloldal #jobboldal #nacionalizmus #magyarság #nemzet #hazaszeretet #idegengyűlölet #nemzettudat
2013. márc. 9. 07:53
11/15 anonim válasza:
emberek, hogy tudjunk emberhez mélóan viselkedni. és csak másodlagosan fontos, hogy magyarok, olaszok, ukránok, vagyunk-e pl.
12/15 anonim válasza:
Értem a kérdésedet. Én mindig azt mondom, hogy én elsősorban az emberiségnek vagyok az állampolgára, és csak másodsorban Magyarországnak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem tartom egyik nemzet tagjai sem többnek vagy éppenséggel kevesebbnek a másiknál pusztán a nemzetiségük miatt, minket, magyarokat sem tartom sem jobbnak, sem rosszabbnak más nemzeteknél pusztán amiatt, mert magyarok vagyunk, egyszóval nemzetiség szempontjából nem teszek különbséget az emberek között. Számomra nem oszt, nem szoroz az, hogy valaki milyen nemzetiségű.
13/15 anonim válasza:
Kedves Julianna!
Én köszönöm a kedves szavakat.
És mindenkinek a szavazatát, nem tudom mivel érdemeltem ki a 100% de nagyon köszönöm,megleptetek....és ez jól esik.
14/15 anonim válasza:
Számomra sokkal fontosabb dolog embernek lenni, mint magyarnak. Szeretek magyar lenni, szeretem a magyar kultúrát, a magyar történelmet, a magyar földeket, meg minden, de büszkébb vagyok rá, hogy ember vagyok, mint hogy magyar.
15/15 anonim válasza:
Hogyha embernek lenni sokkal fontosabb lenne nekem mint magyarnak el kéne tűrnöm hogy a saját hazámba a bevándorló kisebbségek különbnek érzik magukat holott elvárják hogy "egyenlően bánjunk velük". A "melegekkel" ugyan ez.Kit érdekel mit csinál otthon de ne parádézzon a fővárosban.Az országok utálatáról az a véleményem hogy azokat a népeket akik sanyargattak minket, a semmiből születtek a mi területeinkből és nyivákolnak a magyar "kisebbség" miatt,területeket csatolnak el tőlünk,üldözik a magyar keresztényeket,népesség csökkentést követelnek,alattomos módon a vérünkre és a pénzünkre fáj a foguk,ok nélkül gyűlölnek minket és én ezek után mért ne rühellhetném őket?!Nem én éltem akkor mikor ezek a szörnyűségek történtek de még mindig isszuk a levét.OK NÉLKÜL!Ne felejtse el senki, a magyarokat mióta próbálják irtani?Még mindig itt vagyunk mind tudjuk hogy ki akarnak csinálni minket!Óvni kell a nemzetet a gazdasági és katonai támadásoktól ha nem a népünk örökre eltűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!