Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A németországi vagy az angliai...

A németországi vagy az angliai magyarok bunkóbbak általában?

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
a lappföldiek
2013. febr. 12. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Az angliaiak általában.
2013. febr. 12. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Kikérem magamnak a kérdést! És amúgy kiktől várod a választ? A franciaországi magyaroktól? Angliából üzenem, hogy mi nem vagyunk bunkók, és nem látom, hogy a németországiaknak miért kellene bunkónak lennie.
2013. febr. 13. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Harmadik!A kérdés nem vonatkozik az összes kivándorlóra!Ezért írtam általánosságban.
2013. febr. 14. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem a kettő között nem érdemes párhozamokat keresni.

mindenhol vannak bunkók, itthon is, kint is.

sőt egy frissen oda érkezettnek az is bunkóságnak tűnhet, hogy egy régi ottlakónak már tele a töke azzal, hogy pesztrálja az újakat, mert pl eg

2013. febr. 15. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem a kettő között nem érdemes párhozamokat keresni.

mindenhol vannak bunkók, itthon is, kint is.

sőt egy frissen oda érkezettnek az is bunkóságnak tűnhet, hogy egy régi ottlakónak már tele a töke azzal, hogy pesztrálja az újakat, mert pl egy korábbi esetben kihasználták.

2013. febr. 15. 17:00
 7/9 anonim válasza:
A bunkóság nem orszáfűggő! Sajnos az aki régebben él kint sokszor többnek képzeli magát, mint régen a katonaságnál.
2013. febr. 15. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Külföldön az próbálkozik, aki idehaza alulmaradt az álláskeresésben zajló kíméletlen versenyben.
2013. febr. 18. 07:30
 9/9 anonim válasza:
64%

Kedves 8/8-as válaszoló.

Nem értek veled egyet. Nem csak az próbálkozik külföldön, aki itthon nem tud elhelyezkedni, vagy aki keveset keres.

Az is külföldön próbál új életet kezdni, akinek tele van a hócipője a folyamatos "pénzbehajtással" (itt most nem a végrehajtásra, behajtásokra gondolok, hanem a kormány általi harácsolásra).

Szerintem egyáltalán nem elítélendő, ha valaki külföldön próbál szerencsét, ő legalább nem ül a seggén és siránkozik, hanem megpróbál javítani az életén.

Bocsi, amit írtam nem a témához tartozott... :)

2013. febr. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!