Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Berlin tényleg olyan, mintha...

Berlin tényleg olyan, mintha nem is németországi város lenne?

Figyelt kérdés
Tényleg nem az a tipikus, szürke, merev, unalmas német város, mint a többi, hanem színes, élettel teli, változatos, laza és stílusos?
2012. nov. 13. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem olyan, csak valami észlény kitalálta.
2012. nov. 13. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy német város sem szürke , élettelen.

A fővárosok , fővárosi emberek egyébként is másabbak mint a "vidékiek". Akár Budapestről , Akár Berlinről , akár Párizsról van szó.

2012. nov. 13. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban én sem tudom hogy honnan veszed ezt a tipikus szürke unalmas német várost.

Egyszerűen néha szégyenlem hogy élnek még ilyen emberek, akik hazudnak hazudnak, azt se tudják miről van szó, de azért mondjuk el mindennek. Ti meg elhiszitek, és teljesen más van a fejetekben mint a valóság.

Ébredjetek már fel!

Nem kell minden jött - mentnek elhinni amit mond.

Olyat kérdezz aki él / élt Németországban.

Személyes tapasztalatom alapján nekem mindegyik Németországi város tetszett ahol eddig jártam.

Berlint talán úgy tudnám leírni neked, hogy az a főváros, Németország szíve, pezseg ott az élet, és gyönyörű hely ! :)

Ha egyszer van rá lehetőséged menj ki 1 hétre Berlinbe, nézz körbe, és tapasztald meg :)

Gyönyörű hely, tényleg lenyűgözött.

2012. nov. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!