Mi magyarok miért vagyunk ilyen koszosak, igénytelenek? (lent)
A szegénységnek ehhez semmi köze, látnád a gazdagok közt mennyi koszos van, nos ugyanannyi, mint a szegények között.
Nem tudom, mi az oka, de 70-80-as években nem voltak ekkora szeméthegyek az utcák körül.
De mondok jobbat:a lakótelepünkön pár hónapja kicserélték az utcai konténereket ilyen zárható, modern, EU-s kukaházakra.Ennek az lett az eredménye, hogy akik eddig illegálisan dobálták a kukánkba a szemetüket, most bazi nagy zsákszámra dobálják a környező bokrokba, vagy simán az utak mellé, ahol épp jól esik.Ott sorakoznak e milliós "konténerházak", a környék meg egy szeméttelep lett.
Mellesleg ezeket megépíteni is egy nagy baromság volt.Sajnálták a szemetet a kukásoktól, pedig azok nem csináltak ekkora kupit, mint ezek a nyomorékok akik sutyiba a bokrainkba dobálják a mocskos szemetüket!
Emberi fejetlenség, szemétség, igénytelenség, ostobaság következménye ez.
Látnál 1-2 olasz nagyvárost...azokhoz képest Budapest steril.
A magyarok közepesen "szemetelősek".
Másfél éve kimentem pár hónapra Németországba dolgozni. Nem mondom, h luxusétterem volt, ahol kisegítettem, de igencsak borsos árak voltak, tehát nem egy lepukkant virslis bódéról beszélünk. Az első héten vki konkrétan odaf*sott a sörkertbe, a későbbiekben ez még 2-szer előfordult (nem állat volt, az nem hagyja ott a papírzsepit...), a bioszemét hemzsegett a férgektől, az egyik szakácskollega pedig émelyítően bűzlött (annyit mondok, h nem izzadtságszaga volt, kb az itteni hajléktalanokat képzeld el a lelki szemeid elé...). Ja, és a srác ráadásul igencsak gazdag családból jött, Armani szemüveg, fullra berendezte szobáját, ahol el volt szállásolva, stb.
Magyarán szólva a legendás német tisztaság sem a régi már. Szemét is volt bőven mindenhol az utcán, mégha az valóban vmivel kevesebb volt, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!