Miért nem szeretjük, mi magyarok az ázsiaiakat?
Mért kéne szeretnünk őket?
A kérdésed olyan, mint az hogy mért nem járunk mindannyian kék ingben. Hol van az előírva, hogy nekünk kék ingben kell járnunk?
"Ne pofázz te rühess magyarelllenes korcs mert..."
Válaszod ezen részét megőrizzük idézetként az utókornak, mert amúgy kimoderálják. Amúgy irodalomórán iróniáról volt-e már szó Pistike? Mondjuk ezzel csak az a baj, hogy amit én az elején iróniának szántam, azt a te személyed bizonyítja...
Miért? Nem szeretjük az ázsiaiakat?
Egy hónapja sincs, hogy beszéltem egy koreaival és nem arról folyt a diskurzus, hogy én mennyire utálom őt. Kínaival még nem volt dolgom, már azt leszámítva, hogy láttam párat a belvárosban, de valahogy velük szemben sem volt ellenérzésem. Talán bennem van a hiba.
Nekem úgy összességében nincs bajom velük. 1-1 persze volt akit nem szerettem, pl. egy kínai srác eléggé nyomult rám úgy, hogy barátom volt és alig bírtam lerázni, meg egy rövid ideig dolgoztam kínai étteremben és a főnök elvárása elég durva volt, mondjuk a kis kínai szakácsgyereknek is leüvöltötte a haját.
Hülye főnök (mondjuk a kínaiakra más munkamorál jellemző) és nyomulós a magyarok közt is van, meg ezek nem olyan jellegűek, ami miatt mondjuk a cigányokat nem szeretem, hogy hetente jönnek lopni, megverik a gyerekeket, éjszaka kint óbégatnak. Az ázsiaiak nem csinálnak ilyet. Azok rendes dolgozó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!