Még mindig válság van? Vagy már! Csak megszoktuk! Szeretjük a válság szót? Szeretünk siránkozni, nyavalyogni, nyafogni? OV azt nyilatkozta nemrég: vége a válságnak itthon! akkor? . Van válság, vagy már vége a válságnak!
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 14:17
2/6 anonim válasza:
ez a kérdés egy irodalmi remekmű.
Egyébként biztos van egy olyan része is a dolognak, hogy az emberek szívesen emlegetik a válságot, de kötve hiszem, hogy vége lenne.
3/6 anonim válasza:
Szerintem válság van de úgy érzem nem olyan, hogy egyszer csak majd hirtelen jobb lesz. Hanem egyszerűen ilyen marad.
Nagyon nagy szerepe van ebben az üa. ár robbanásnak is. Ha megnézed, 4 éve felébe került a benzin mint most. A fizetések viszont alig változtak.
A másik gond a rengeteg nyugdíjas akiket el kell tartani. Kevés a gyerek.
Ezen kívül még persze millió 1 dolog van.
De ne várja senki, hogy egyik hónapról a másikra vége lesz a válságnak, szerintem hosszú távon örüljünk ha nem lesz ennél rosszabb.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez a vihar előtti csend. Most összeintézkednek egy rakás pénz mindenféle különadókból, aztán az elfogy, és jönnek a leépítések mindenfelé, mint a spanyoloknál. Ennek köszönhetően még kevesebb lesz az adóbevétel, ezért még több hitelt kell felvenni, amit persze nem tud visszafizetni az ország. Néhány év viszonylagos nyugalom után jön az igazi válság, az összeomlás.
5/6 anonim válasza:
Amíg Orbán van kormányon, addig válság van.
6/6 anonim válasza:
itt nagyon nagy problémák lesznek pár év mulva a válság elkezdődött de most még nem érezzük annyira mivel ez fokozatosan fog romlani azaz most még jó de valszeg rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!