Honnan van ez a sok 100 és 1000 milliárd euró?
Most Spanyolország kap 100 milliárdot, de korábban 3 másik ország kapott már talán több ezret is összesen az euróövezeti országoktól. Nekem az feltűnő ezekben a hírekben, hogy ezekről az iszonyatos pénzekről úgy beszélnek, mint rutinszerű apróságokról. De honnan van ez a rengeteg ajándékként osztogatott pénz? És nem fog ez majd hamarosan hiányozni valakinek? Mondjuk pont nekünk. Mert végül úgyis mindig, mi kisemberek fizetünk adóban, inflációban, kamatban, az állami ellátások romlásában...
Németország (és a többiek akik adnak, a legtöbb német és francia) a saját gazdaságát védi ezzel, hiszen ha az euró összeomlik az nekik is rossz.
Nem lázadnek fel az emberek mert tudnak gondolkodni. De örülni sem örülnek neki.
"Honnan van ez a sok 100 és 1000 milliárd euró?"
Gyártja az EKB.
"Nekem az feltűnő ezekben a hírekben, hogy ezekről az iszonyatos pénzekről úgy beszélnek, mint rutinszerű apróságokról. "
Annyit csinálnak belőle, amennyi kell. Néhány gombnyomás néhány számítógépen.
"És nem fog ez majd hamarosan hiányozni valakinek?"
De. Én pl. örülnék, ha engem is megdobnának 100 mrd euróval, de sajnos nem vagyok spanyol bank. Így hát nekem ez hiányzik.
09:55
"Persze nem ajándékba kapják sem a görögök, sem a spanyolok, mint minden kölcsönt, ezt is vissza kell fizetni egyszer."
Azaz üzlet a németeknek. De azért milyen jól nyomod a propagandát. Nem vagy német véletlenül?
" "Persze nem ajándékba kapják sem a görögök, sem a spanyolok, mint minden kölcsönt, ezt is vissza kell fizetni egyszer."
Azaz üzlet a németeknek. De azért milyen jól nyomod a propagandát. Nem vagy német véletlenül?"
Hm, miért is propaganda?Mert azt mondtam, hogy a mai világban sem ember, sem ország nem ad semmit ingyen?Azt a pénzt vissza kell fizetni, mert sem Németország, sem Franciao. vagy a többi eurózóna-tag nem fogja állni a görög gazdaság talpraállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!