Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok, mi volt életetek...

Kamaszok, mi volt életetek legfélelmetesebb helyzete?

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A gumi teljesen új volt,még 1000 km sem volt bennük.

Egy másik haverom,aki kijött az autóért trélerrel,azt mondta,hogy valószínűleg padkázták a gumit és megsérült a gumi szerkezete,ami önmagában nem okozott volna nagy gondot.Viszont ekkora erőhatások mellett már igen.

Igazából nagyon szégyelljük magunkat,hogy ilyen felelőtlenek voltunk,azóta sokkal megfontoltabban vezetek és felelősségteljesebben!

Lehet ez kicsit morbid amit mondok,de nekem kellett ez az "élmény",hogy megváltozzak.Régebben amiket motorral is műveltem,az nem volt semmi.Autóval is csináltam veszélyes dolgokat és szerintem még most is ilyeneket csinálnék,mert nem tudnám felmérni még mindig a következményeit egy ilyen felelőtlen száguldozásnak!

Okos ember más kárán tanul,hülye pedig a sajátján.Ez rám teljesen igaz, így 20 éves fejjel jöttem rá,hogy nem unaloműzésből figyelmeztetnek az idősebbek,hogy ne száguldozzunk!Hibáztam,de tanultam a saját káromból,ami nem is nagy,ha figyelembe vesszük azt,hogy mekkora lehetett...Na erre viszont már büszke vagyok :)

2013. márc. 11. 21:41
 12/16 anonim válasza:
Nekem az volt mikor eltevetem a varosba es sotet volt. Es elkezdet egy ember kovetni a Duna partnal voltam es megkerdezte hogy mere megyek en meg mondtam hogy arra es fel ultem egy buszra ami a vasuthoz vitt. Es az az ember is felszallt vrgig nezzet meg nyalogadta a szajat..ezert oda mentem a busz soforhoz hogy merre fel tudok menni az ors fele legrovidebben o meg elmondta es nagyon siettem mar leszalltam a buszrol..az meg jott utanam megalltam egy masik megalloba es az az ember meg fogta s combon hosszu farmer volt rajtam nagyon feltem de akkorat csaptam a kezere hogy egybol el rantotta elkezdtem ordibalni vele..egy auto megallt es megkerdezte mi van az emberke elfutott a no az autoba meg orsig elvitt de nagyon feltem...telom le volt merulve
2013. ápr. 1. 22:18
 13/16 anonim válasza:
0%
Választanom kellett kétféle gumicukor között, mert csak egy jött ki az épp nálam lévő pénzből. Rettenetes volt.
2013. ápr. 9. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Én egyszer este tíz óra körül mutattam egy barátomnak, hogy milyen nagyok lettek az akácok, amiket 5-10 perc alatt ültettem. Elég nagy csend volt a kis 560-as népességű faluban, ráadásul a hosszú udvar miatt még a ház előtti úttól is 100-150 méterre lehettünk. Szóval csend volt. Nem volt nálunk zseblámpa, mert kellemes ilyenkor hallgatni a zavartalanul bóklászó állatokat a 25-30 méterre levő erdőben. A sötétség ellenére a szemünk megszokta a sötétet. Ott beszélgetünk, aztán minden előzmény nélkül 5 fickó elkezd futni felénk a semmiből
2013. máj. 14. 23:28
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 - Akár mint a tv, pont a legizgalmasabb résznél vágják félbe a történetet. Mi történt utána?
2013. máj. 14. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy megvédtük magunkat, aztán felfutottunk a házba felfegyverkezni egy újabb támadásra, de nem jöttek vissza. Katonák vagyunk
2013. máj. 16. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!