A gumi teljesen új volt,még 1000 km sem volt bennük.
Egy másik haverom,aki kijött az autóért trélerrel,azt mondta,hogy valószínűleg padkázták a gumit és megsérült a gumi szerkezete,ami önmagában nem okozott volna nagy gondot.Viszont ekkora erőhatások mellett már igen.
Igazából nagyon szégyelljük magunkat,hogy ilyen felelőtlenek voltunk,azóta sokkal megfontoltabban vezetek és felelősségteljesebben!
Lehet ez kicsit morbid amit mondok,de nekem kellett ez az "élmény",hogy megváltozzak.Régebben amiket motorral is műveltem,az nem volt semmi.Autóval is csináltam veszélyes dolgokat és szerintem még most is ilyeneket csinálnék,mert nem tudnám felmérni még mindig a következményeit egy ilyen felelőtlen száguldozásnak!
Okos ember más kárán tanul,hülye pedig a sajátján.Ez rám teljesen igaz, így 20 éves fejjel jöttem rá,hogy nem unaloműzésből figyelmeztetnek az idősebbek,hogy ne száguldozzunk!Hibáztam,de tanultam a saját káromból,ami nem is nagy,ha figyelembe vesszük azt,hogy mekkora lehetett...Na erre viszont már büszke vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!