Kamaszok, mi volt a legfélelmetesebb helyzet amibe eddig
kerültetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 08:46
1/7 anonim válasza:
Talán a legparásabb szitu az volt, mikor egy koncert miatt fent ragadtunk Pesten, de mivel nagyon vagányak voltunk, elindultunk a Duna parton hazafelé, mivel átfolyik az Érden... Na ja, egy darabig működött is, szép kivilágított épületek, csak ugye nem tart örökre.
Egyszer csak elértünk elértünk egy ilyen külvárosi részt (4 sávos széles utak, gyárépületek) mikor láttuk, hogy jön szemben pár sötét alak. Mint kiderült "tezsvírek" voltak, akik meggyőztek arról minket, hogy adjuk át minden értékünket. Az tényleg nagyon para volt.
2012. okt. 22. 13:16
2/7 anonim válasza:
Uram Atyám 1. Te hány éves vagy ? :D kajak kivert a víz gyárak meg áhh jahj én besz@rtam volna ott helybe...de aztán mi történt? Tovább mentetek osztjó??? :O para az biztos..
2012. okt. 22. 15:18
3/7 anonim válasza:
20 leszek lassan, akkor lehettem 18.
Igen, mentünk tovább. :) Nem akartunk olyat játszani, hogy kinek nagyobb a kukija... Főleg, hogy a srácoknál szúróvágóeszköz volt. Szóval ja, utána inkább elvergődtünk Kelenföldre a buszokhoz.
De elhiheted, hogy utána már mi is percenként néztünk hátra. :D
2012. okt. 22. 16:12
4/7 anonim válasza:
mentem vissza egyedül a koleszba (este 8 körül) és elkezdett követni egy nő nagyon lassan, a kezében egy metszőollóval.
2012. okt. 22. 16:21
5/7 anonim válasza:
Utolsó: és mi lett végül?:OO
2012. okt. 22. 18:11
6/7 anonim válasza:
életem legszebb sprintjét produkáltam az ajtóig
2012. nov. 16. 20:39
7/7 anonim válasza:
Nem reg tortent velem lany vagyok 15 eves es este volt es a baratommal 18 eves mentunk haza es mondtam hogy menjen haza nem lesz semm ezt orson momdtam neki fel szalltam 161 re es par cigany csavo oda jott hogy adjam oda a telom en meg mondtam hogy ket nagy pofont nemkersz? Csak mi voltunk a buszon..elkedztek nevetni momdtak hogy azzonal adjam oda vagy agyon vernek. belul halalra fostam magam de mivel 5 eves korom ota thai boxolok ugy volt vele hogy a telom nem adom oda...erre egyik csavo ki kapta a zsebembol a telefonom..es elkezdtek rohani de a pasim vissza fordult mert adni akart penzt vagy jegyet hogy legyen malam tudni kell rola jogy 187 cm ki van gyurva es 6 eves kora ota thai boxol a csavot egybol elkapta a telefon vissza kaptam..:)) bennem meg allt az uto er...hogy ilyen gyorsan reaglat hala az istenek..:)):D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!