Megbuktam matekből most félévkor tudom hogy tanulnom kelelt volna ezért nem kérek oltásokat. Az a helyzet hogy anya meg apa még nem tudja anya az engedékenyebb. hogyan mondjam el neki/nekik? :Sd
Minél hamarabb mond el és mond azt amit gondolsz..
Kérj bocsánatot,mond,hohy tudod,hogy maganak tanulsz,te se így tervezted,beismered,hogy elszúrtad (nem picit),de javítani fogsz rajta vagy hasonló.
És év végéig tényleg tanulj ezerrel,hogy bebizonyítsd nem csak úgy beszélsz.
Hajrá,írd le ha elmondtad ;)
Énis 6.-os wagyok.
És $ztem énis megfogok bukni :( (matekból)
De nemakaroook:( :(
6.os korotokban ?!? :-)
Én biztosan megbüntettem volna a lányom,egy cseppet,pedig nagyon nem vagyok szigorú,sőt...
Egyszer kettes lett fizikából,mellé minden másból 5ös (7.ben évvégén) és akkor eléggé meg lett büntetve,azóta szinte ötösei vannak.
És nem egy stréber, alig tanul.Meg 2 hetente műkörmös, akkor jár szoliba,fodrászhoz,kozmetikushoz..
Nem sok ideje van :-)
42.N
lány 15,5
Azért mert hatodikos még lehet nehéz a suli. Hatodikban én is kettes lettem matekból félévkor. Év végére feljavítottam, most meg elég jó jegyeim vannak gimiben (4,7), pedig akkor nem büntettek meg engem. Tudtam, h szörnyen rosszul sikerült a félév, és nem azért, mert nem tanultam, csak mert hülye vagyok reálból. A lényeg, h nem feltétlen megoldás a büntetés.
Én anno magam kértem "büntetést" a kettesemért. Azt kértem, h minden nap matekozzon velem anya, és h ehhez tartsuk magunkat, és kötelezzen is rá, mert magamtól lehet, hogy nem állnék neki. Hülyeségnek tűnik, de én kértem erre, és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!