Anya, famerama, az életem. Hogyan tudnám leállítani anyámat? Nagyon fontos! Help!
Ha van olyan perc, amikor nem farmeramázik, akkor ülj le vele beszélgetni erről... de az nem jó, ha idegesen reagálod le, mert akkor védekezésül ő is támadni fog. :/
Egyébként ne aggódj, apum is ezt csinálta egy ideig, pedig már 43 éves. :D Hamar megunta, mert nem lehet vele haladni, csak ha SMS-ben befizetett volna egy csomó "farmaranyat". 50-es szinttől már hetekig kell várni egy-egy szintfejlődéshez. Ezt is mondd el anyukádnak. ;)
1.: vigyetek at a gepet egy masik szobaba
vagy 2.: ulj le beszelgetni anyukaddal, mert ez jatekfuggosegnek hangzik, nem kizart, hogy orvosi segitseg kell
3.: ez nagyon ciki
szerintem
1. az anyád beteg
2. kamu kérdés
Nem hiszem, hogy kamu. Apum is játszik, csak ő maffiásat, de minden nap több órát. Komolyan egy-két hétre előreütemezett tervei vannak, hogy melyik karakterrel mit-hogyan-mikor. Képes hajnali háromkor kelni, hogy megfelelően haladhasson. :D A mi szobánkban van a gép, de már megszoktuk majd másfél év alatt. Ő nem lóg előtte egész nap, inkább reggel 2,5 órát, meg este 1,5-et. :D
Szerintem beszélj anyukáddal ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!