Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anya észrevett amikor maszturb...

Anya észrevett amikor maszturbáltam:Skínos helyzet tudom, eléggé furcsán nézett rám és egyből kirohant a szombámból. Ezt mire véljem? Utánna mondta hogy elvisznek pszhichológushoz. Nem reagálják ezt egy kicsit túl?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 01:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%

Bocs a kifejezésért, de elég hülye anyád van.

Gondolom ő is maszturbál, mégsem jár pszichológushoz...

2011. febr. 12. 01:23
 2/19 anonim ***** válasza:
12%

A kérdés az,hogy te hány éves vagy..Mert ha 10 éves akkor megértem anyádat..10 évesen messze nem erről kell hogy szóljon az életed..Ha 17 éves vagy akkor nem értem anyud reakcióját,hiszen 17 évesen már nem olyan nagy gond ez..

Mellesleg én anyaként sosem maszturbáltam,mert nem volt rá szükségem,van nekem egy élő férfim aki többet tud mint egy vibrátor...10 évesen meg főleg nem...

38/N

2011. febr. 12. 02:21
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

02:21: nagyon sok kisgyermek maszturbal es nem szabad, hogy szegyenkent eljek meg. Nem azert csinalja egy 10 eves, mert szexelni akar, hanem kellemes, nyugtato erzes, nem is erti pontosan, hogy mit csinal.

Nincs ezzel semmi gond. Anyukad meg majd megnyugszik kerdezo. Nagyon nagy hiba a gyereknek ilyet felroni es a kesobbi szexualis eletere is befolyassal lehet.

2011. febr. 12. 03:45
 4/19 anonim válasza:
66%
Én időmben 7 évesen a kislányok már javába játszottak a kisajkukkal. A röhely az, hogy Én meg azt sem tudtam hogy mi az.
2011. febr. 12. 04:33
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Zavarba jött

De, túl reagálják, talán nekik kéne pszichológus.

Amúgy 38/N, honnan veszed, hogy a kérdező 10 éves???

2011. febr. 12. 06:11
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez teljesen természetes, hogy egy gyerek maszturbál! Sok gyerek már óvodáskorban izgatja a punciját/fütyijét. Ez teljesen normális, sőt nagyon is hasznos, mert így ismered meg a saját tested!
2011. febr. 12. 06:47
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
egyértelműen túlreagálja.
2011. febr. 12. 07:48
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Velem is előfordult gyerekkoromban.Akkor még nem tudtam mi az csak kellemes volt.Anyukám meglátta, de úgy csinált, mintha semmit nem vett volna észre(lány vagyok, nem voltam kitárulkozva, csak hason fekve "mozogtam", persze ő tudta mi az, én csak annyit, hogy kellemes.Mikor benyitott azonnal ugrottam és tényleg nagyon jól kezelte le.Később valami női magazinban pont a maszturbálással kapcsolatban kérdezett valamit egy lány amire szakértő válaszolt.Azt az újságot "véletlenül" ott hagyta nyitva az éjjeliszekrényén... :) Szóval nem értem édesanyádat, ezeket nagyon jól le lehet kezelni.Így csak tönkretesz lelkileg, ha ezt úgy érzékelteti vele, hogy annyira nem normális dolog, hogy orvos kell...nem értem az ilyen szülőket.Az emberek felfedezi a testüket.Lehet ez gyerekként, unalomból stb és azt sem tudja mit csinál, vagy kamaszként ami pedig már teljesen normális.Durván túlreagálta.
2011. febr. 12. 08:41
 9/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát:)15 éves vagyok.Szóval akkor nem baj hogy ezt csinálom ugye?teljesen elretentett a dologtól hogy így reagált rám anya.:S
2011. febr. 12. 10:17
 10/19 Ixdecske ***** válasza:
80%
én is 15 vagyok én szóltam anyukámnak h azért kérek zárat az ajtómra h nehogy rámnyisson valaki és kérdezte h azért mert maszturbálni akarok e és mondtam h igen és megértette a mi korunkban már kiváncsiak vagyunk ha szexelni nem is akarunk arra h kb milyen lesz!
2011. febr. 12. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!