Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anya észrevett amikor maszturb...

Anya észrevett amikor maszturbáltam:Skínos helyzet tudom, eléggé furcsán nézett rám és egyből kirohant a szombámból. Ezt mire véljem? Utánna mondta hogy elvisznek pszhichológushoz. Nem reagálják ezt egy kicsit túl?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 01:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
A stílusodból ítélve lány vagy, hidd el nem baj, el kell fogadniuk hogy kezd felnőni a lányuk, és ismerkedik a testével.
2011. febr. 12. 13:30
 12/19 A kérdező kommentje:
xDfiú vagyok:D de köszönöm a válaszokat hasznosak:)
2011. febr. 12. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Amerikai pite...làtta anyukàd ezt a filmet?:) na ott kaphat izelítőt kamaszok maszturbàlàsàból,egyik rèsz pont azzal kezdődik? pszichológus?valami igen nincs rendben anyukàd fejèben...fel kéne vilàgosìtani?:)sosem kèső
2011. febr. 12. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

ne aggódj, teljesen normális amit csinálsz...

A szüleid túl reagálják!

Ha nem csinálnád, akkor frusztrálttá, idegessé válnál, és nagyon fontos, hogy megtanuld húzni is az időt, legalább 5-10 percig ejakulálás előtt!

Megnyugtatlak, hogy minden hasonló korú fiú csinálja... Ne foglalkozz szüleiddel... De azt az amerikai pités filmet én is ajánlom szüleidnek :D

(18, l)

2011. febr. 12. 18:14
 15/19 A kérdező kommentje:
hehe:D nem látták még én már igen:Dköszi utolsó válaszoló de mégis hogyan tartsam vissza irsz egy privit?:)
2011. febr. 12. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

ne haragudj, nem találom jelenleg a privis üzis dolgot :D Lehet, hogy a fáradtságom az oka XD

De azét ide megírom...

Mikor elkezdesz maszturbálni, és érzed, hogy már nem bírod sokáig, lassíts, és állj le addig, amíg úgy nem érzed, hogy ismét tudod ingerelni magad... De ezt próbáld úgy, hogy 5-10 percig folyamatos ingerléssel bírd ki, és csak ezután próbáld húzni. Persze ez nem megy könnyen, idő kell hozzá, de sok kitartással, és gyakorlással, biztos képes leszel rá:)

Ha van még kérdésed, nyugodtan írj :)

2011. febr. 13. 04:54
 17/19 anonim ***** válasza:
2%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 04:54

Ezt mikor kérdezte a kérdező? Vagy te valamilyen pedofil szemétláda vagy,

2011. febr. 13. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Sokat te sem olvastál vissza! :D

"A kérdező kommentje:

hehe:D nem látták még én már igen:Dköszi utolsó válaszoló de mégis hogyan tartsam vissza irsz egy privit?:)"

2011. febr. 13. 14:51
 19/19 A kérdező kommentje:
:)köszii mindenkinek nem pedofil.kedves:)
2011. febr. 14. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!