Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nadrágon keresztül simogattam...

Nadrágon keresztül simogattam a barátomat, elélvezett; miután hazament én is maszturbáltam, és attól félek hogy terhes vagyok! Lehetséges?

Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nyugi, ettől nem lehetsz terhes!
2008. febr. 28. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Kizárt, ha mégis az leszel szólj én is így csinálom:-)))
2008. febr. 29. 07:23
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves vagy??....

hihetetlen milyen buták az emberek..

2008. febr. 29. 08:14
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
szia, még nem hallottam olyanrol, hogy valaki ettol teherbe esett volna! magaban a kerdes is fura, meg sem fordulna a fejemben.
2008. febr. 29. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem gondoljátok csajok, hogy ez komoly kérdés?:)
2008. febr. 29. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Miért ne? Lehet, hogy kispriccelt a gatyából, mert volt rajta egy kis lyuk, majd kézzel letörölte, majd maszturbált... Ki tudja?:)
2008. febr. 29. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly a kérdés akor nagyon fiatal vagy még és akkor elmondom neked hogy a spermium csak a jó melegbe mint a hüvely marad életbe és nagyon rövid idöre ott is ezért van köztük verseny mert ha nem ér be idöbe akkor neki anyi:)a nadrágba tuti meghaltak mert ott nincs olyan meleg és akkor sem lehetsz ha a kezedre ment és ugy maszturbártál csak nyugi gyerket nem igy kell csinálni igy biztonságosan játszhatok

Ha a kérdés csak csúság miatt volt akkor szégyelheted magad ugyanis tudom hogy vanak hülye kérdések is de egy első babás korai terhességben csak egy terhess odalon kérdezhetsz ugy hogy nem ismer senki és nem kell szégyelned magad a kérdésed miatt

2008. febr. 29. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok hasonló kérdés volt már(sajnos),nem ismétlem az előttem írókat.De ebből is az látszik, hogy a kor nem minden,nem árt kicsit utánanézni dolgoknak,mielőtt szexelni kezd az ember,hogy utána ne legyen para.Csak jóindulatból mondom.
2008. febr. 29. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
nem,szerencsés vagy ha neked ilyen egyszerűen sikerül!!!egyébként illik kezet mosni,ennyi erővel neki állhattál volna főzni is!
2008. febr. 29. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Te viccelsz??????????????? Vagy olvastad ezt a kérdést egy 25 évvel ezelőtti Ifjúsági Magazinban???
2008. febr. 29. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!