Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nadrágon keresztül simogattam...

Nadrágon keresztül simogattam a barátomat, elélvezett; miután hazament én is maszturbáltam, és attól félek hogy terhes vagyok! Lehetséges?

Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

szegény, hagyjátok már, még kicsi lehet és éretlen..

A kérdezőnek üzenem, vannak jó szakkönyvek tiniknek, ahol tájékozódhatsz a szex következményeiről, illetve arról, hogy mi is az a szex. Mitől lehetsz terhes...

Azért írtak ilyeneket itt neked a hölgyek, mert ez már egy komolyabb oldal, amikor is a méhen belüli fejlődés problémái merülnek fel. Nyilván most te is egy problémával küszködsz, de már többen megnyugtattak, hogy nem kell aggódnod, terhes csak a fiú behatolása után lehetsz, amennyiben ő beléd is élvez. Mindenesetre te még fiatal lehetsz, ha szeretkezel is, vagy csak próbálkozol, mindenképpen használ óvszert a védekezéshez, és szerintem bátran fordulhatsz szüleidhez is a kérdéseiddel. Hidd el, jobban örülnek neki, ha ők azok, akikkel az ilyen jellegű problémáid megosztod, és a leginkább ők tudnak neked segíteni. Amennyiben erre nincs lehetőség, ne félj feltenni az ilyen kérdéseidet, szívesen válaszolunk rá legközelebb is!!!

:)

2008. febr. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!