Kamaszok, ezt mennyire tartanátok furának?
Hogyha egy osztálytársatok, akivel nem vagy rosszba, de akivel eddig szinte soha nem beszéltél, nem nagyon tudsz róla semmit, egyszercsak odajönne azzal, hogy beszélgessetek, mert sose szoktatok
Hogy reagálnátok erre? Fura?
ez elég egyszerű kérdés, de több szempontból is válaszolnék rá :D
ha te vagy a lány, aki odaakar menni valakihez, aki úgymond "menő", annak a másik nem biztos, hogy nagyon örülne. nyilván oka van, hogy még ő sem keresett fel téged fél év után sem..
ha nincs ilyen "szintkülönbség" köztetek, akkor valószínű, hogy ő sem bánná, amennyiben alapból nincs rólad rossz véleménye.
ha te vagy, akihez csak úgy odament egy osztálytársa, akkor gondolom azért tetted fel a kérdést, mert te furának tartod ezt, és nem igazán örülsz neki..vagy akár csak így anoniman dicsekedni akarsz, hogy szimpi vagy valakinek. :D
egyébként én nagy osztályba járok, és nagyon sok emberrel nem szoktam beszélgetni, viszont közülük sokan vannak, akiket nem túlságosan szívlelek, viszont ezt így konkrétan nem mondtam nekik, mivelhogy nem szoktunk beszélgetni, így minek. és ez nem is olyan dolog, amit valakinek csak úgy a szemébe mondasz. szóval te nem tudhatod, hogy a lány mit gondol rólad.
amúgy meg én nagy valószínűséggel nem örülnék neked, van nekem szám, ha valakivel ismerkedni akarok, azt megteszem.
te is láthatod az osztálytársad természetén, hogy mennyire félős, vagy ismerkedős.
szerintem ha olyan lányról van szó, akinek feltehetőleg nincs gondja az ismerkedéssel, barátkozásokkal, akkor inkább védd meg magad attól, hogy feleslegesen kiröhögjön, kibeszéljen a barátaival.
ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!