Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, kiket tartotok...

Kamaszok, kiket tartotok idegesítőnek pl. az iskolából?

Figyelt kérdés

Mert engem sokan annak tartanak és nem értem miért. Pedig csak beszélgetni próbáltam velük, élőben és facebookon is. Aki normálisabban válaszolgatott azoktól elég sokmindent kérdeztem is de nem ilyen személyes dolgokat, hanem apróságokat, de ha lett volna valami téma, a másik is akarná a beszélgetést, úgy könnyebb lenne és nem kéne kérdezgetnem. Nem tudok beszélgetni az iskolából senkivel meg máshol se a fiatalokkal.

18/F

2013. febr. 19. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. idegesitőnek tartom a töri-,német-,angol-,(néha)szerb-,föci- és műszakitanáromat...xP

Különben meg a ribancokra -.-"

2013. febr. 19. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az okoskodókat, az osztálytársaim jelentős részét, a feltűnősködőket, a csinibabákat, akikn mindig ostobán tartják a táskájukat(karhajlatban) és emiatt nem lehet elférni tőlük és sose húzódnak arrébb. a volt legjobb barátomat.
2013. febr. 19. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencem amikor a tanár mondja,hogy legyünk csendben mert a továbbtanulásról fog beszélni.

A mögöttem ülő két drága pofázik,szólok nekik,hogy hagyják abba és nekik áll feljebb.

Két perc múlva meg rákérdeznek arra amit előtte mondott el a tanár és nem lehet haladni semerre.

De ezekből nem csak ez a kettő van hanem majdnem mindenki

és abból áll az óra,hogy minden meg van ismételve 7x

2013. febr. 19. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

bocs csak kiborítanak szóval azok idegesítenek akik sz*rnak bele mindenbe és nem csak a saját maguk hanem mások életét is nehezítik

hármaska voltam

2013. febr. 19. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Akik folyton közbeszólnak miközben beszélek, akik nem veszik észre, hogy gázak, akik leragadtak azon a szinten, hogy vicces, ha a tanár tüsszent...

15/L 10. osztály

2013. febr. 19. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A ribancokat, akik stréberek, nyaliznak, röhögcsélő, gyerekes nyomikat, és az idiótákat. Őket ki nem állhatom. Idegesítőek...
2013. febr. 19. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
1-2 emberen kivül az osztályomban mindenkit.
2013. febr. 19. 23:27
 8/10 senior24 ***** válasza:

Úristen hány de hány ilyen kis r'banc van!A válaszadók már leirták azokat a dolgokat amiket akartam irni.

Honnan jönnek ezek a fajta hát nevezzük embereknek?

Mintha futószalagon gyártanák őket.Komolyan nem irigységből mert ezekre k'rvára nem irigykedem,de ekkora koromban már full komoly gyerek voltam.

De ezek?Ha nem tiltaná törvény én felállnék a padból és székestől együtt felrúgnám anyuci kedvenceit a tanteremben ha nem fognák be azt a facebook-os pofázos r'banc pofájukat!!!Csak hát ugye sz'rba nem nyulok ráadásul lecsuknának emberkinzásért.

Persze ha bukdácsolnak akkor még nekik áll feljebb és mennek apucihoz sirni h a tanár milyen szemét!!

Persze h nekik áll feljebb!!Én eztmár rég észrevettem és nem csak a suliban van ilyen hanem az élet bármely területén.Mindig az van megsértődve akinek be kellene inkább fogni a pofáját,mindig az van megsértődve aki szemétkedik a másikkal!

2013. febr. 20. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
én a tanárokat, mert képesek azért szólni, hogy órán miért eszek és iszok amikor odafigyelek az óráján. meg múltkor fizika dolgozat közben, csörgött a telefonom mert fontos hívásom volt, és erre mit csinál a gyökér tanár? kiküld az óráról és amikor visszamentem nem engedte, hogy megírjam a dolgozatot. ezért is szeretem amikor a fiúk szétszívatják az agyát.
2013. febr. 20. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Cigányokat, 17-18 éveseket, nagynak képzelik magukat, nem is tudom ki bukik 5-6 tantárgyból.
2013. febr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!