Ti engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen, akit már rúgtak ki iskolából és elég problémás? Lány viszont jó tanuló és a magaviseletével sincs semmi gond.
Nem engedném 12 éves pisi foglalkozzon a barbi babával a tanulással, a barátnőkkel való fagyizással,játékkal.
Bár eleve úgy nevelném a lányom,és jó kapcsolatom lenne vele,és neki meg normális gondolkodása eszébe sem jutna pasizni 12-14 évesen.
Ember hova tart ez a világ.. Oké az se igaz hogy 12-13 éves lányt érdekel a barbibaba..de sztem korai fiúzni. Senkit nem akarok sértegetni, DE eddig -az én környezetembe- akik ilyen korán kezdték, nah szóval mind1ikből egy undorító lány lett 15-16 éves korára. Ismétlem, az én ismerőseim közt!!! Szóval jöhettek ezzel az 'van aki érettebb a koránál + minek tiltani ha akarja megteszi' dumával, mert az ilyenek szart sem tudnak a gyereknevelésről. Na ha már kiskorától úgy neveled, hogy jó legyen, akkor a gyerek nem tesz olyat amit nem kéne...ez nehéz dolog, de az én anyukámnak sikerült :) meg kell tanulni hol a határ, és megértetni a gyerekkel hogy mi miért rossz..én sem mondanám azt hogy 13 évesen barbiztam. Baromság. Ilyenkor voltam rákapva pl a Bravora, vagy Im-re :D.. Szerény véleményem szerint a 'gyakori szülők' nem ismerik az aranyközéputat. Vagyis akárhányszor jövök fel ide ezt tapasztalom. Két féle végletet látok: az engedékeny, aki már 13 éves lányának megengedi hogy szexeljen, vagy a szigorú, aki azt sem hagyja hogy a lánya szőrtelenítsen. Sosem fogom megérteni :D
Na bocs az of.-ért. Én nem engedném meg, főleg nem egy problémás fiúval. Először cigi, aztán pia, aztán szex, aztán gyerek....
16l
Beszélgess el vele. Mutass neki pár rossz példát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!