Ti engednétek 12 éves lányotoknak, hogy 16 éves fiúja legyen, akit már rúgtak ki iskolából és elég problémás? Lány viszont jó tanuló és a magaviseletével sincs semmi gond.
hát akinek fel kell tennie egy ilyen kérdést a lányával kapcsolatban,annak komolyan el kellene gondolkodnia...!
12 évesen?16 éves barátja? 12 évesen meg sem szabadna ilyennek fordulnia a fejében,a 16 éves srácról meg aztán nem is beszélve!
a 12 éves jó tanuló lányból szerinted mi lenne? lassan kezdődik a lázadó korszaka,amikor alapból baromságokat fog csinálni és nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni vele,ezt még megspékelné egy 16 éves problémás barát.hát csodás lenne,hamar lemenne az átlaga 1-2 jegyet!
nyugodtan lepontozhatsz,mert különösebben nem érdekel!de Te gondolkodj el azon amiket írtam és amiket a többi válaszoló írt...szerintem durva,hogy én a 19 éves nagyjából még gyerek fejemmel adok nevelési tanácsokat egy anyukának.nem tudom hova tart ez a világ!?
nem azért de egy 16 éves srácnak és most lehet engem szidni de milyen beteg lelke lehet ha egy 12 éves kislányban találta meg a neki tetszetős lányt kérem ő még totálisan gyerek talán hatodikba vagy hetedikbe jár a srác minimum 10. es ne már h a saját korosztályából nem talál magának valót amúgy meg ha hagyod is hamar rá fog jönni a srác h ez nem pálya mivel valljuk be lehet h a lányok hamarabb érnek de ez a srác érettebb mint a te lányod és bocsánat h ezt mondom de egy idő után nem lenne neki szint ehhez kellene még nőnie egy kicsit:)
19/F
bocsánat tévedtem a lányodnak nem lesz szint ez a gyerek:D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!